Menu

15 tipů na luxusní dárky pro miminka, kterými nepohrdne ani ta největší celebrita

Aktualizováno dne 2.11.2022

Existuje řada příležitostí, kdy pořídit luxusní dárky pro miminka. Ať už je tou událostí samotné narození miminka nebo třeba blížící se Vánoce. Chcete i vy miminko obdarovat dárkem, který je luxusní? Pak jste tu správně.

15 tipů na luxusní dárky pro miminka, kterými nepohrdne ani ta největší celebrita
16 minut čtení
Vánoce

Narození miminka je bezesporu jednou z nejkrásnějších událostí vůbec, a to nejen v životě rodičů, ale také dalších rodinných příslušníků a přátel. Jak tuto událost oslavit a čím miminko a jeho rodiče obdarovat? Přicházíme s inspirací v podobě seznamu složeného z patnácti tipů na luxusní dárky pro miminka. Jedná se o prémiové dárky, jež zaručeně nezůstanou ležet ladem, ale promění se v pozornosti, které sklidí velký úspěch.

kašmírová deka pro miminko

Foto produktu: Cashmerehouse

1.) Kašmírová deka patří mezi luxusní dárky pro miminka

Jeden z nejluxusnějších materiálů světa? Bezesporu kašmír, který je stejně jemný a hebký jako dětská pokožka. Kašmírovou deku pro miminka zakoupíte například na stránkách Cashmere House, cenově dostupnějším dárkem pro miminka jsou pak ručně pletené kašmírové botičky, jejichž cena je 625 Kč.

luxusní dudlík

Foto produktu: Eobuv

2.) Dudlík Karl Lagerfeld potěší milovnice módy

Patří maminka, pro jejíž miminko vybíráte dárek, k milovnicím luxusní módy? Co takhle ji obdarovat dudlíkem z dílny jednoho z nejslavnějších módních návrhářů světa Karla Lagerfelda? Trefou do černého bude i dudlík Hugo Boss, který je dostupný hned v několika barvách.

  • Cena: 1.138 Kč
  • Až 10% cashback na Eobuv.cz

náušnice pro miminko

Foto produktu: Danfil

3.) Zlaté dětské náušnice pro malé princezny

Jedním z oblíbených dárků pro miminka jsou zlaté dětské náušnice, které patří ke generacemi osvědčeným dárkům, jež bezesporu nepostrádají nádech luxusu. Krásné dětské náušnice z bílého, žlutého i růžového zlata nabízí například značka Danfil. 

  • Cena: cca 3.000 Kč
  • Až 15% cashback na Danfil.cz

Tip! Jestliže chcete využít zajímavé slevy a bonusy v eshopech, plaťte kreditní kartou. Navíc při vrácení dlužné částky až do 55 dní získáte s těmi nejlepšími bezúročné období:

Vyberte si nejlepší kreditku

fusak

Foto produktu: Bjällra

4.) Zimní fusak s kožešinou

Také zimní fusak s kožešinou patří mezi luxusní dárky pro miminka. Pro holčičky můžete pořídit třeba zimní fusak ve starorůžové barvě s působivou zlatou platinou od značky Bjällra of Sweden, který je nejen designový, ale také funkční a pohodlný. 

myhummy

Foto produktu: Ondalek

5.) Šumící medvídek myHummy pro klidný spánek

Co rodiče dětí ocení více než dárek, který jejich dětem pomůže usnout? Takovýmto dárkem jsou například šumící medvídci MyHummy se šumícím srdíčkem, které vydává několik zvuků šumu, jež miminka zklidňují. 

  • Cena: 1.400 - 2.000 Kč
  • K dostání na Ondalek.cz

Tip! Chtěli byste letošní Vánoce zafinancovat půjčkou? Nejdříve doporučujeme srovnat si aktuální nabídky bank a dalších finančních institucí. Stačí jeden klik a okamžitě zjistíte, která je ta nejlepší:

Porovnej půjčky

hrací deka

Foto produktu: Kojenecke-obleceni

6.) Luxusní hrací deka

Dalším oblíbeným dárkem pro miminka je hrací deka, na které si může miminko hrát a odpočívat. Přívlastkem luxusní se může pochlubit deka PlayTo ve tvaru medvídka, která rozvíjí smysly hmatu, sluchu i zraku díky šustícím a pohyblivým částem. 

chůvička

Foto produktu: Notino

7.) Dětská chůvička s přenosem obrazu

Praktický dárek, který přijde bezesporu vhod všem rodičům? Dětská chůvička s přenosem obrazu Philips AVENT Baby video monitor SCD845 s režimem oboustranného přenosu, díky které bude miminko v postýlce v maximálním bezpečí. 

  • Cena: cca 5.099 Kč
  • Až 10% cashback na Notino.cz

chrastítko

Foto produktu: Apart

8.) Stříbrné chrastítko

Stříbro stejně jako zlato patří mezi luxusní materiály. Krok vedle proto neuděláte, pokud miminku pořídíte stříbrné chrastítko. Chrastítko ze stříbra s jantarem a zirkonem nabízí například klenotnictví Apart za 2.890 Kč. Pro miminka zde můžete koupit i další výjimečné dárky, například:

  • Zlatý dudlík za 25.590 Kč
  • Stříbrné chrastítko ve tvaru hvězdičky za 2.690 Kč
  • Stříbrné chrastítko s krystalem za 3.190 Kč

postýlka

Foto produktu: Mimousek

9.) Postýlka, která roste s dítětem

Dětská postýlka, která nadchne rodiče a zamilují si ji i děti? Transformační postýlka Royal Sleep 7v1, která „roste“ s miminkem a rodiče ji využijí až do 5 let věku dítěte. 

dárek pro miminko

Foto produktu: Lolistore

10.) Prémiový dárkový set pro miminko

Co je lepšího než jeden dárek pro miminko? Přeci bedýnka plná praktických, designových dárků. Na míru chlapečkům je vytvořený například dárkový set pro miminko Vintage Boy Premium značky Aykasa.

focení

11.) Poukaz na novorozenecké focení

Jak uchovat ty nejkrásnější vzpomínky na miminko? Prostřednictvím fotografií. Není proto divu, že poukaz na novorozenecké focení patří k jedněm z nejoblíbenějších dárků pro miminka a jejich rodiče vůbec. Cena se odvíjí od lokality i zvoleného fotografa. 

kočárek

Foto produktu: Cybex

12.) Kočárek značky Cybex

Chcete miminku pořídit jeden z nejluxusnějších dárků vůbec? Pak se přímo nabízí nový kočárek. Vyhledávanou značkou, která kočárky vyrábí, je například značka Cybex. Ta nabízí kočárky v několika cenových kategoriích, a to včetně prémiových modelů. Například Cybex Set 3v1 Priam Jeremy Scott Wings.

autosedačka pro miminko

Foto produktu: Feedo

13.) Maximálně bezpečná autosedačka

Kromě kočárku je nedílnou součástí novorozenecké výbavy také dětská autosedačka, díky které bude za jízdy miminko naprosto v bezpečí. Cena nejlevnějších autosedaček se pohybuje okolo 2.000 Kč, ty nejdražší však pořídíte i za více než 15.000 Kč.

  • Cena: od 2.500 Kč
  • Až 5% cashback na Feedo.cz

Tip! Při nákupu luxusních dárků pro děti se hodí i slevové kódy. Můžete ušetřit až 90 % z ceny.

diamant pro miminko

Foto produktu: Namuri

14.) Dárková sada pro miminko s diamantem

V našich tipech nechybí zlaté a stříbrné dárky pro miminko, neměli bychom ale opomenout ani dárky s diamantem, který je nesporně velmi luxusní. Dárkové sady pro holčičky i chlapečky s diamantem nabízí třeba značka NAMURI Diamonds. 

  • Cena: cca 4.000 Kč
  • K dostání na Namuri.cz

gucci oblečení pro miminko

Foto produktu: Gucci

15.) Oblečení pro miminka značky Gucci

Značka Gucci nabízí luxusní oblečení nejen pro ženy a muže, ale také pro miminka. Tato světoznámá módní značka prodává například set body, čepičky a bryndáčku s červeno-zeleným pruhem, který je pro tuto značku typický. 

  • Cena: cca 7.000 Kč
  • K dostání na Gucci.com

Luxusní dárky pro miminka můžou mít celou řadu podob, může se jednat například o doplňky ze stříbra a zlata, oblečení světoznámých módních značek nebo třeba prémiové vybavení, jež zaručeně ocení každý rodič.

Další tipy na...  vánoční dárky pro děti různého věku najdete v těchto článcích:

Levné dárky pro teenagery, nad kterými neohrnou nos
* 15 x levné dárky pro děti všech věkových kategorií
* Vánoční dárky pro děti: Inspirace pro všechny věkové kategorie

Mohlo by vás zajímat

flexibilní půjčka home credit
Flexibilní půjčka: Rychlé a pohodlné řešení vašich neočekávaných výdajů
26.1.2024

V dnešní zrychlené době je flexibilita klíčovým prvkem v mnoha aspektech našeho života, finanční služby nevyjímaje. Flexibilní půjčka představuje moderní řešení, které dokáže vyhovět proměnlivým potřebám klientů. Tento článek vám přiblíží, proč je tak…

ramadan
Ramadán v každodenním životě: Jak se slaví tento svatý měsíc v muslimském světě?
10.1.2024

Ramadán je svatý měsíc v islámském kalendáři, který má zásadní význam pro muslimy po celém světě. Během tohoto měsíce provádí muslimové postní zvyklosti a věnují se náboženským aktivitám. V tomto článku se podíváme na to, jak Ramadán může ovlivnit…

co dělat v Praze v zimě
Co dělat v Praze v zimě? Top 12 aktivit, které nesmíte vynechat!
8.1.2024

Než se do hlavního města vypravíte, chcete mít předem jasno, co podniknete. Potřebujete plán na ideální počasí i na horší chvíle. Podívejte se, co dělat v Praze v zimě a nepřekvapí vás ani sněhová nadílka nebo déšť.

7 divů světa
7 divů světa v průběhu staletí: Starověké vs. moderní
13.12.2023

V průběhu dějin lidstva byla architektura svědkem mnoha ohromujících úspěchů a mistrovských děl. V našem článku vás provedeme dvěma érami, které zanechaly nezapomenutelné stopy. Navštívíme spolu starověké a moderní divy světa.