Menu

15 x chytré dárky pro muže: Technologické vychytávky, které si zamiluje

Aktualizováno dne 6.10.2022

Chlapi jsou od přírody hračičkové a technické vymoženosti je jednoduše baví. Vlastně nezáleží na tom, zda je muž technicky zdatný. Chytré dárky pro muže mohou být to pravé na letošní Vánoce nebo k narozeninám.

15 x chytré dárky pro muže: Technologické vychytávky, které si zamiluje
17 minut čtení
Životní styl

Podívejte se na 15 tipů na chytré dárky pro muže, které je potěší, zabaví, nebo jsou užitečné. O některých jste zajisté už slyšeli, jiné budou překvapením i pro vás. Chytré hodinky, autokameru a elektrokoloběžku určitě znáte, ale slyšeli jste už o slunečních brýlích se zabudovanými reproduktory a propojením na mobil? Nemusí jít vždy o finančně náročné dary. Pro dodatečnou slevu využijte cashback u našich partnerů.

virtuální realita

Chytré dárky pro muže na doma

Udělejte si doma pohodu. Nechejte muže zaposlouchat se do vyladěného zvuku ze sluchátek. Budete mít zároveň jistotu, že ho u toho nebude rušit křik dětí. Z oholení vyhřívaným strojkem budete mít užitek i vy.

Věděli jste, že... si můžete technologické vychytávky pořídit přes cashback? Je to služba, která vám za každý nákup vrátí část peněz zpět. Cashback na elektroniku najdete například na:

* AliExpress.com - až 15 % z nákupu zpět
* Okay.cz - až 5 % z nákupu zpět
* Philips.cz - 5 % z nákupu zpět

1.) Holicí strojek GilletteLabs Heated Razor

Holicí strojek je častý dárek, letos ho ale vyšvihněte na vyšší úroveň. Pořiďte mu holicí strojek s nahříváním. Strojek má 5 břitů a vyhřívaný pásek, jehož teplota je nastavitelná ve dvou režimech teploty 43° a 50°C. Tuto teplotu udržují čtyři inteligentní teplotní senzory. Samozřejmostí je omyvatelnost a voděodolnost. Nahřáté lamely udělají z holení příjemnější chvíli, jako byste se utírali vyhřátým ručníkem.

  • Cena: 3.228 Kč
  • Až 10% cashback na: Notino.cz

2.) Sluchátka Sony WH-1000XM4

Před bytem v ulici opravují horkovod, staví nový dům? Vaše děti místo mluvení řvou? A vašeho muže čeká práce, kterou potřebuje dokončit. Co s tím? Pořiďte muži bezdrátová sluchátka s potlačením okolního hluku. Zatímco bude muž poslouchat kvalitní zvuk, nebudou ho trápit dětské hádky o autíčka. Sluchátka se hodí kamkoliv, třeba do letadla i na cestu do práce.

3.) Brýle na virtuální realitu Oculus Quest 2

Nechte se vtáhnout do virtuální reality. Tyto brýle bude chtít vyzkoušet každý z rodiny, nejen milovníci nových technologií. Když nebudete mít brýle na očích, můžete se jako divák účastnit dění alespoň pohledem na televizi. Z headsetu se obraz přenáší na televizi. Reproduktory jsou s 3D zvukem a procesor má rozlišením 1 832 × 1 920 pixelů na oko.

  • Cena: 13.990 Kč
  • Až 1,7% cashback na: Exasoft.cz

reproduktory

Chytré dárky pro muže do přírody

Chytré dárky pro muže nemusí být určené jen pro vysedávání doma. I v přírodě pod stanem vám mohou zpříjemnit chvíli. Nebo se chcete podívat na svět z jiné perspektivy?

Tip! Zaujala vás některá z technologických vychytávek? Chtěli byste ji právě teď pořídit manželovi, partnerovi, tatínkovi nebo bratrovi? Pokud zrovna nemáte našetřenou danou částku, financování můžete vyřešit rychlou online půjčkou

Najděte nejlepší půjčku

4.) Outdoorová kamera Gopro HERO11

Máte muže, který je spíše venku než doma? Překvapte ho vodotěsnou kamerou Gopro. Je vodotěsná do hloubky 10 metrů, má 3 noční režimy a můžete uzamknout horizont pro ještě lepší snímky. Stabilizace obrazu HyperSmooth 5.0 zajistí, že snímky nebudou roztřepané. Fotografie mají rozlišení 27 MPx a videa jsou v rozlišení 5.3K60 + 4K120.

  • Cena: 14.490 Kč
  • Až 8% cashback na: Smarty.cz

5.) Přenosný reproduktor Sonos Roam

Malý reproduktor, který dokáže velké věci. Posezení s přáteli na výletě, dětská oslava na hřišti, ranní posedávání u stanu. Už jste zažili, že by se vám v takovou chvíli hodila k perfektní atmosféře hudba? Přenosný reproduktor Sonos Roam vám ji zajistí. Z telefonu, tabletu, přes Bluetooth, přes WiFi. Při střední hlasitosti vydrží baterie 10 hodin neustálého hraní. Je odolný nárazu, voděodolný i prachuodolný.

6.) Sluneční brýle BOSE Frames Tempo

Brýle nebo sluchátka? Oboje v jednom. Bose Frames Tempo jsou sluneční brýle za uši se zabudovanými reproduktory. Mají integrovaný mikrofon, v pohodě s nimi můžete za chůze či běhu telefonovat. Spojení je přes Bluetooth. Čočky jsou polykarbonátové polarizované.

  • Cena: 5.990 Kč
  • Až 8% cashback na: Smarty.cz

7.) Sluchátka do uší Sony True Wireless WF-1000XM4

Zase další sluchátka do uší? Nikoliv. Tyto malé pecky do uší dokáží odstranit okolní ruch, přitom mají velmi povedený zvuk. Jsou bezdrátová, odolná proti prachu, vodě, potu. Vydrží až 36 hodin, se zapnutým tlumením hluku poloviční dobu. Úplně ideální nenápadný pomocník na sport venku i v tělocvičně.

  • Cena: 5.990 Kč
  • Až 8% cashback na: Smarty.cz

8.) Dron DJI Mavic Air 2

Malý skládací dron s perfektní 4K kamerou a tříosým stabilizátorem. Jeho doba letu je až 34 minut. Ovládat ho můžete pomocí ovladače, mobilního telefonu, nebo gesty. Můžete si pak doma výlet vychutnat ještě jednou pohledem na nové neokoukané záběry z výšky.

herní konzole

Zábavné chytré dárky pro muže

Užijte si trochu zábavy. Vraťte se do dětských let s konzolí Nintendo do ruky, nebo vyražte na koloběžku a vyzkoušejte její maximální rychlost. K tomu si ale přibalte helmu.

9.) Herní konzole do ruky Nintendo Switch Lite

Měli jste v dětství rádi počítačové hry, nebo jste měli přenosný tetris? U her na mobilu trpíte tím, že vám spotřebují větší část nabití baterie. Zkuste přenosnou herní konzoli do ruky Nintendo Switch Lite. Její rozměr je uzpůsoben tomu, abyste se vám vešla do kapsy. Veškeré ovladače jsou vestavěné. Přitom zařízení umožňuje hrát všechny hry z knihovny Nintendo Switch. Navíc je možné aktivovat rodičovský zámek.

  • Cena: 5.615 Kč
  • Až 5% cashback na: Okay.cz

10.) Elektrokoloběžka MS Energy E-romobil E10

Je muž trochu lump, občas lenoch, jindy má rád adrenalin? Pořiďte mu elektrickou koloběžku MS Energy E10. Dosahuje maximální rychlosti 35 km/h a její dojezd je až 40 kilometrů a dobíjí se brzděním. Pneumatiky jsou dobře stavěné na absorbování vibrací, mají tlumiče nárazů, celá koloběžka je odolná proti vodě. Koloběžka je skládací. Užije ji hlavně do města, když dojede k autobusu, snadno ji složí a může pokračovat hromadnou dopravou.

  • Cena: 12.450 Kč
  • Až 1,7% cashback na: Exasoft.cz

11.) Chytré hodinky Huawei Watch GT 2 Pro 46 mm Sport

K vychytávkám napojeným na mobil patří i chytré hodinky. Huawei Watch GT 2 Pro jsou v češtině. Užijete si je jako dobrého pomocníka při sportu, který vám bude měřit tepovou frekvenci, uběhnutou vzdálenost, nebo prostě a jednoduše každý den počet nachozených kroků. Při sportu si můžete vybírat z nabídky různých profilů, hodinky zvládnou rozlišit např. běh, volejbal, plavání, nebo prostě jen chůzi. Abyste se neztratili, najdete zde i kompas. V hodinkách je GPS, monitoring spánku i oxymetr. Samozřejmostí jsou notifikace na příchozí zprávy i možnost jejich přečtení přímo na hodinkách.

canon

Praktické chytré dárky pro muže

Vyzkoušejte dárky, které se mohou hodit. Díky nim budete mít pěkné fotky, nebo přehled o svých věcech.

Věděli jste, že... dobré kreditní karty nabízí bezúročné období až 55 dní? Nakupovat s nimi tak můžete nyní a skutečně platit třeba za měsíc!

Zkuste srovnávač kreditek

12.) Fotoaparát Fujifilm Instax Mini 40

Fotoaparát pro okamžité vyrobení fotografií? Ano, to je Instax Mini 40. Po zmáčknutí spouště máte do 90 vteřin v rukou fotografii o velikosti 62 x 46 mm. Fotoaparát zvládá i zhoršené světelné podmínky, má citlivost ISO 800, světelnost f/12,7. Vybrat si můžete z přednastavených módů, ke kterým patří i makro, nebo selfie fotografie. Využít můžete i automatickou expozici, kdy si fotoaparát sám podle světelných podmínek určí délku expozice a intenzitu blesku.

  • Cena: 2.349 Kč
  • Až 5% cashback na: Okay.cz

13.) Tiskárna fotografií Fujifilm Instax Mini Link 2

U fotografií ještě zůstaneme. K okamžitému vytvoření fyzických fotografií slouží i tiskárna Instax Mini Link. Pokud věříte více vašemu telefonu než dalšímu foťáku, můžete tisknout tímto stylem. Do mobilu si přidáte aplikaci, která je vhodná pro systémy Android i iOS. Aplikace vám dokáže pomoci s editací pořízených snímků. Samotný tisk zabere 15 vteřin. Maximální velikost tisku je 54 x 86 mm.

14.) Autokamera TrueCam H5 WiFi

Tráví váš muž mnoho hodin za volantem automobilu? Setkává se nejspíš s různými situacemi, které mohou někdy sloužit k pobavení ostatních, jindy u jejich shlédnutí zatrne a jindy se mohou hodit jako podpora při vyjasňování dopravních nehod. Hodit se bude autokamera TrueCam H5 WiFi. Jde o jednu z nejmenších autokamer na trhu. Přes WiFi ji připojíte rovnou k telefonu do aplikace LuckyCam. Její záběry jsou čisté a jasné s rozeznatelnými obličeji i registrační značkou auta.

Kromě záznamu disponuje spolu s přídavným modulem funkcí GPS. Získáte tak data o rychlosti a místě. Toho využijete i při zaparkovaném automobilu. Při nárazu zapne kamera nahrávání, případného zloděje si nahrajete. Při instalaci se nezapotíte. Přes magnetický držák ji do několik vteřin upevníte na sklo.

  • Cena: 2.490 Kč
  • Až 8% cashback na: Smarty.cz

Tip! Vybíráte si nové auto? Zastavte se v našem online autobazaru, kde jedním klikem porovnáte na 30.000 ojetých vozů od téměř 400 českých prodejců.

15.) Lokátor Samsung Galaxy SmartTag

Hledáte neustále nějaké věci? Nebo je dokonce ztrácíte? Pořiďte si praktický přívěsek, který vám řekne, kde věci nyní máte. Baterie vám vydrží rok. Přívěsek si spárujete s mobilním telefonem přes Bluetooth spojení. Pokud hledáte samotné zařízení, můžete na něm vzdáleně aktivovat hlasité vyzvánění. Stačí jej umístit na klíče, do tašky s doklady, do peněženky. Nebo ho můžete dát do auta, pokud se vám stává, že nevíte, kde parkujete.

  • Cena: 690 Kč
  • Až 8% cashback na: Smarty.cz

Možná nejste fanda vymýšlení vánočních dárků, dokonce je to rok od roku složitější. Možná máte pocit, že všichni všechno už mají, nebo to sami dokonce tvrdí. Chytré dárky pro muže vám mohou letos vytrhnout trn z paty?

Mohlo by vás zajímat

mobilní tarify pro podnikatele
Mobilní tarify pro podnikatele: Co je důležité při výběru?
23.8.2023

Podnikatel se na svůj mobil, operátora i tarif spoléhá. I menší zádrhel ho v důsledku může stát peníze nebo zmařenou podnikatelskou příležitost. Co nabízí současné mobilní tarify pro podnikatele?

5g přijímač
5G vs 4G: Jaký je skutečný rozdíl a jaký tarif si vybrat?
21.8.2023

Z horního řádku mobilního telefonu na nás svítí různé ikony a notifikace z aplikací. Stejně tak mezi nimi najdeme jméno mobilního operátora i mobilní připojení. Málokdo se o tyto ikony stará a ví, co znamenají. Podívejme se dnes na sítě včetně srovnání 5G…

levný dotykový mobilní telefon
Jak vybrat levný mobilní telefon, který vydrží: Praktické tipy a triky
16.8.2023

Běžně stojí nový mobilní telefon kolem deseti tisíc. Nejnovější modely hlavních hráčů na trhu mívají cenovku od třiceti do padesáti tisíc. V posledních letech se důrazně prosazuje také kategorie opačného spektra cen. Kdo hledá levný mobilní telefon, najde…

mobilní tarify srovnání
Mobilní tarify srovnání 2023: Kompletní přehled
14.8.2023

Zvyšování cen je v současné době všudypřítomné. Nevyhnulo se ani tarifům mobilních operátorů. Na trhu sice stále ještě najdete tarify do tří set korun měsíčně, jejich nabídka je ale co do počtu i služeb značně osekaná. Připravili jsme proto pro mobilní…