Menu

Podmínky akce Slevový kupon Mall

Aktualizováno dne 24.6.2022
Podmínky akce Slevový kupon Mall
3 minuty čtení
Nezařazeno

I. Úvodní ustanovení

Účelem tohoto dokumentu je stanovení pravidel akce, týkající se odměňování slevovými poukazy MALL.CZ.

II. Definice použitých pojmů

Pořadatelem akce je společnost Financial Solutions and Services, s.r.o., Sokolovská 352/215, Praha 9, která je zároveň zprostředkovatelem pojistných smluv uzavřených na internetovém portále www.porovnej24.cz (dále jen „pořadatel“ nebo „zprostředkovatel“).

Bonusem se rozumí slevový poukaz na MALL.CZ. Tento bonus zákazníkovi umožňuje získat slevu z nákupu ve výši 100 Kč, pokud v internetové nákupní galerii MALL.CZ nakoupí za částku vyšší než 1 000 Kč (dále jen bonus).

Nárok na bonus má zákazník, který si v období od 25. 8. 2017 do 30. 6. 2022 přes cenový srovnávač Porovnej24.cz objedná a zaplatí povinné ručení nebo havarijní pojištění s ročním pojistným v minimální výši 1 000 Kč. Slevový poukaz bude zákazníkovi zaslán emailem po připsání platby za pojištění. Pro vzniknutí nároku na bonus musí být platba za pojištění připsána na účet pořadatele nejpozději do 30. 6. 2022.

Zaplacení může být v procesu sjednání smlouvy provedeno online platbou, kdy obvykle dochází k okamžitému připsání platby na účet zprostředkovatele nebo podáním příkazu na převod platby, podle instrukcí, které zákazník obdrží obratem po dokončení objednávky autopojištění na internetovém portále www.porovnej24.cz.

III. Obecná pravidla

Akce se může zúčastnit fyzická osoba, která dosáhla 18 let věku a má bydliště na území České republiky.

Rozhodující termínem pro vznik nároku na slevový poukaz MALL.CZ je okamžik doručení platby za povinné ručení či havarijní pojištění.

Slevový poukaz zákazník obdrží automaticky po sjednání a zaplacení pojištění emailem, formou kódu, a to nejpozději do 5 pracovních dnů od doručení platby za pojištění.

Platnost slevového poukazu MALL.CZ je minimálně jeden měsíc od jeho odeslání zákazníkovi.

Podmínky využití slevových poukazů na MALL.CZ naleznete zde https://www.mall.cz/slevove-poukazy, sleva se vztahuje na všechny produkty kromě těch, které jsou označeny jako „Partnerský prodej“.

IV. Závěrečná ustanovení

Tyto podmínky jsou v souladu s platnými právními zákony České republiky a jsou platné od 25. 8. 2017.

Mohlo by vás zajímat

plná moc při přepisu auta
Jak dlouho platí plná moc na přepis auta?
12.2.2024

Už se těšíte, až usednete za volant svého nově koupeného auta. Strávili jste měsíce hledáním a vybíráním toho pravého. Po všech peripetiích už vás čeká jen přepis auta. Prodávající ale nemá čas, aby se s vámi na úřad dostavil a chce vám vystavit plnou moc…

bez dálniční známky
Jízda po dálnici bez známky: Co vám hrozí? Existují výjimky?
7.2.2024

V České republice se nachází přes 1000 kilometrů dálnic, které spojují nejvýznamnější metropole a státy. Řidiči díky síti dálnic přejedou od západu na východ Čech přibližně za 5 hodin. Jízda po dálnici bez známky se ale nevyplácí. Co řidičům hrozí a platí…

povinné ručení při přepisu
Povinné ručení při přepisu vozidla: Co musíte vědět před změnou majitele?
5.2.2024

Pokud kupujete nebo prodáváte ojeté vozidlo, procházíte poměrně běžným postupem, na kterém se už několik let nic nemění. Jsou však body, ve kterých se dlouhodobě zbytečně chybuje. Kámen úrazu je povinné ručení při přepisu vozidla.

dovolená v africe
Safari v Keni, pláže v Zanzibaru nebo víkend v Marrákeši: Znáte nejlepší destinace v Africe?
31.1.2024

Africký kontinent je plný exotického bohatství a různorodých zážitků pro cestovatele, kteří touží po dobrodružství, relaxaci na pláži nebo objevování dávné historie a rozličné kultury. Tento článek vás provede několika nejlepšími destinacemi v Africe, od…