Menu

10 skvělých tipů na dárek k Valentýnu pro muže

Aktualizováno dne 30.1.2023

Ideální dárek k Valentýnu pro muže kombinuje pohodu a něco pro nabuzení smyslů. Vybrali jsme proto 10 tipů, které samy o sobě potěší. Ale co teprve, když je zajímavě propojíte. Úspěch a příjemný večer ve dvou je zaručen.

10 skvělých tipů na dárek k Valentýnu pro muže
13 minut čtení
Životní styl

Svátek zamilovaných se v našich končinách slaví poměrně krátce. Svůj domov má v západních zemích, odkud k nám začal pronikat někdy v devadesátých letech. A i když ne všechno je nutné z okolních zemí kopírovat, Valentýn je svátek velice příjemný. A je jen na nás, jaký si ho uděláme. Ideální je prostě ho pojmout jako den, kdy se budete věnovat s partnerem jen sami sobě. Nechte se inspirovat tipy na dárek k Valentýnu pro muže, které slibují příjemné chvilky.

den svatého valentýna

Darujte mu společný zážitek

Společně strávené chvíle jsou tmelem každého vztahu. A rozhodně tím nemyslíme víkendové nákupy nebo řešení logistiky dětí na kroužky. Pro každý pár je dobré vyhradit si v roce nějaký čas jen pro sebe a užít si společné okamžiky bez každodenní rutiny.

relax víkend pro dva

1.) Víkendový relax pro dva

Nabídněte mu víkend, kdy může hodit starosti za hlavu a užít si pohodu s perfektním servisem. A pokud chcete něco zajímavého, máme pro vás tip. V Kašperských horách jsou bylinné lázně, kde můžete vyzkoušet netradiční speleoterapii.

valentýn na horách

2.) Víkend na horách

Únor je perfektní termín pro víkend strávený na lyžích. Patří to mezi top tipy na dárek k Valentýnu pro muže. A nemusíte vybírat vzdálené destinace. I v ČR je spousta příjemných středisek.

valentýn v římě

3.) Romantika ve městě zamilovaných

O Římu se tvrdí, že je to město zamilovaných. A proč tomu nevěřit. Vždyť tam mají Andělský hrad, desítky nádherných fontán nebo božské Koloseum.

Tip! Nezapomeňte si s sebou do Říma vzít cestovní pojištění, i když máte v plánu vyrazit jen na víkend. To nejlepší si zvládnete vyřídit i pár kliky online:

Cestovní pojištění od 7 Kč/den

sladkosti na valentýna

Dárek k Valentýnu pro muže s mlsným jazýčkem

I když to neradi přiznávají, muži často mívají velice mlsné chutě. Ale každého potěší něco jiného. Někdo miluje kvalitní alkohol, jiný neodolá sladkému. A často zabodujete něčím ostřejším. Co bude ten top dárek k Valentýnu pro muže, kterého máte doma, už určitě poznáte sama.

valentýnská bonboniéra

4.) Čokoláda jako afrodisiakum i potěšení

Tabulka vysoce kvalitní čokolády není jen skvělý pamlsek. Umí zvýšit hladinu endorfinů, zlepšit srdeční činnost i náladu. A traduje se o ní, že je výborným afrodisiakem. S výhodným cashbackem 12 % ji koupíte třeba v Čokolandii.

víno na valentýna

5.) Kvalitní víno, rum či whisky

Většina mužů ráda ochutná sklenku zajímavého alkoholu. A pokud máte doma skutečného fajnšmekra, víte, zda sáhnout po archivním vínu nebo dvacetileté whisky. Na Topalkohol.cz je můžete koupit s 5,5% cashbackem.

valentýnská káva

6.) Lahodná výběrová káva

Pití kávy se v posledních letech povýšilo na zážitek. Připravte mu doma šálek lahodné kávy z Etiopie, Columbie nebo třeba Mexika. Kávu zajímavých chutí i nevšedního původu seženete na GourmetKava.cz s cashbackem až 7 %.

valentýnské vaření

7.) Něco na polechtání chuťových buněk

Miluje váš partner výrazné chutě? Rád si dá něco krapet ostřejšího? Pak ho zkuste překvapit pravým Kampotským pepřem z Kambodži. Můžete ho objednat i v dárkovém balení s gravírováním na KampotskyPepr.cz s cashbackem 6 %.

den svatého valentýna

Pro romantické chvilky

Valentýn je svátek zamilovaných. Ať už jste spolu dva měsíce nebo deset let, trocha koření do intimních chvilek se hodí vždycky. Nechte se unést a připravte pro vašeho partnera překvapující valentýnský večer.

valentýnská noc

8.) Hračky pro dospělé

Připravte pro něj večer plný lechtivých překvapení s hračkami pro dospělé z Vibratory.net. Nyní je nákup s cashbackem 8 %.

femme fatale

9.) Ukažte mu, že jste jeho osudová femme fatale

Rozehrajte typicky ženské zbraně a na pomoc si vezměte krásné kousky s eshopu Answear.cz. Nakupujte chytře s cashbackem 6 %.

prádlo na valentýna

10.) Krásné prádlo

Pod slušivé večerní šaty si pořiďte nádherné kousky z Luxusnipradlo.cz s cashbackem 6,4 %. Uvidíte, že mu vyrazí dech.

Tip! Před tím, než si cokoliv pořídíte, nezapomeňte si zkontrolovat, jestli si ke zboží nemůžete ještě stáhnout hezkou slevu

den svatého valentýna

Jak si užít nezapomenutelný večer?

Doba je náročná, a pokud si chcete užít opravdu povedený valentýnský večer, chce to trochu příprav. A pamatujte, večer nemusí být nutně finančně náročný. Často stačí připravit milé překvapení a opravdu odpočinkový čas.

  • Plánujte – Dopředu zajistěte, abyste oba měli volno. Nestojíte o žádné náhle svolané porady nebo zdržení v práci. Někdy se vyplatí vzít si půl den volna.
  • Zajistěte klid – Celý rok jsme ve stresu. Aspoň ve výjimečných chvílích to chce trochu klidu. Minimem jsou vypnuté telefony. A děti bez vás jeden večer přežijí, domluvte si hlídání u babičky nebo kamarádky.
  • Vyberte příjemné místo – Dopředu si vyberte místo valentýnské oslavy. Doma nic rezervovat nemusíte, ale restaurace a hotely mívají na Valentýna plno. S rezervací proto raději neotálejte.

Samozřejmě můžete vybrat dárek k Valentýnu pro muže, který bude z luxusnějších kategorií. Perfektní jsou parfémy z Notino.cz (s příjemným cashbackem až 10 %) nebo elegantní psací náčiní z Luxusní-Pera.cz (i tady můžete ušetřit s cashbackem 6 %). Záleží jen na vás. My vám v každém případě přejeme krásného a ničím nerušeného Valentýna.

Mohlo by vás zajímat

flexibilní půjčka home credit
Flexibilní půjčka: Rychlé a pohodlné řešení vašich neočekávaných výdajů
26.1.2024

V dnešní zrychlené době je flexibilita klíčovým prvkem v mnoha aspektech našeho života, finanční služby nevyjímaje. Flexibilní půjčka představuje moderní řešení, které dokáže vyhovět proměnlivým potřebám klientů. Tento článek vám přiblíží, proč je tak…

ramadan
Ramadán v každodenním životě: Jak se slaví tento svatý měsíc v muslimském světě?
10.1.2024

Ramadán je svatý měsíc v islámském kalendáři, který má zásadní význam pro muslimy po celém světě. Během tohoto měsíce provádí muslimové postní zvyklosti a věnují se náboženským aktivitám. V tomto článku se podíváme na to, jak Ramadán může ovlivnit…

co dělat v Praze v zimě
Co dělat v Praze v zimě? Top 12 aktivit, které nesmíte vynechat!
8.1.2024

Než se do hlavního města vypravíte, chcete mít předem jasno, co podniknete. Potřebujete plán na ideální počasí i na horší chvíle. Podívejte se, co dělat v Praze v zimě a nepřekvapí vás ani sněhová nadílka nebo déšť.

7 divů světa
7 divů světa v průběhu staletí: Starověké vs. moderní
13.12.2023

V průběhu dějin lidstva byla architektura svědkem mnoha ohromujících úspěchů a mistrovských děl. V našem článku vás provedeme dvěma érami, které zanechaly nezapomenutelné stopy. Navštívíme spolu starověké a moderní divy světa.