Menu

15 skvělých tipů na dárek k Valentýnu pro ženy

21.1.2021

Valentýn se kvapem blíží, a protože v současnosti nemáte možnost koupit své něžné polovičce dárek k Valentýnu osobně v obchodě, nezbývá vám nic jiného než se vydat cestou online nakupování. A my pro vás dnes máme hned 15 skvělých tipů.

15 skvělých tipů na dárek k Valentýnu pro ženy
19 minut čtení
Životní styl

Valentýn je téměř za dveřmi – a bohužel, aktuální situace nepřeje osobním nákupům v obchodě. Pokud tedy nechcete svoji drahou polovičku potěšit čokoládou koupenou na poslední chvíli v supermarketu. Naštěstí zde máme ještě stále možnost online nakupování. Kupte své ženě dárek k Valentýnu, který jí udělá opravdovou radost. Uvidíte, že to bude stát za to. A my pro vás máme dnes hned 15 tipů na skvělé dárky.

"Dárek k Valentýnu by měl potěšit!"

Ačkoliv se lidé dělí na ty, kteří Valentýn nijak neprožívají a na ty, kteří jej se svojí polovičkou slaví; stále je více těch, kteří si v tento den radost udělat chtějí. I proto jsme pro vás sepsali hned 15 tipů na skvělý dárek k Valentýnu pro ženy. Tyto tipy však můžete využít i k dalším příležitostem. K narozeninám, Vánocům – nebo jen tak. Protože Valentýn není jediným dnem, kdy můžete udělat svým nejbližším radost.

vonná svíčka

1.) Vonná svíčka

Na světě snad není ženy, která by nemilovala svíčky – ideálně ty vonné, které stačí zapálit jen na pár minut a nádherně vám provoní váš domov. Právě vůně jsou tím, co umí ovlivnit vaši náladu a momentální rozpoložení. I proto můžete své ženě jako jeden z dárků k Valentýnu koupit kvalitní vonnou svíčku, s níž si můžete doma navodit romantickou atmosféru.

Ženy milují... vonné svíčky z obchodů jako jsou:

* Notino.cz
* Biooo.cz
* Econea.cz

spodní prádlo

2.) Luxusní spodní prádlo

Víte, že má vaše něžnější polovička slabost pro luxusní spodní prádlo? Znáte nejen její vkus, ale i velikost, kterou nosí? V tom případě ji obdarujte hezkým kompletem spodního prádla, u kterého budete mít jistotu, že se bude líbit jak jí, tak i vám. Vyzkoušet si ho může jako součást vašeho valentýnského večera.

Ženy milují... hezké kousky z e-shopů jako jsou:

* AboutYou.cz
* Lindex.com
* Answear.cz

kosmetika

3.) Luxusní parfémy a kosmetika

Sephora je jedním z nejoblíbenějších obchodů, co výběru kvalitní a luxusní kosmetiky pro ženy týče. Pokud nevíte, zda máte vybrat parfém, pleťovou masku nebo produkt na vlasy; případně jakou kombinaci produktů, aby se k sobě hodily, nemusíte zoufat – najdete zde totiž spoustu dárkových sad a byla by náhoda, kdybyste zde nenašli něco, co bude určeno „přesně pro ni“.

Ženy milují... kromě Sephory můžete sáhnout i po krásném valentýnském dárku v obchodech jako jsou:

* Notino.cz
* Douglas.cz

dovolená u moře

4.) Romantická dovolená

Pokud dáváte se svojí partnerkou před materiálními dárky přednost zážitkům, je další z možností zakoupení romantického pobytu v zahraničí. O nejromantičtějších místech světa, kde můžete oslavit svého Valentýna, jsme psali před pár dny. S nákupem cenově dostupných letenek vám může pomoct srovnávač letenek Kiwi.

Tip! Pokud plánujete romantickou cestu do zahraničí, rozhodně nezapomeňte na cestovní pojištění. To si můžete pořídit už od 7 Kč na den.

najděte Nejlevnější cestovní pojištění

kabelka

5.) Kabelka

Pokud vaše žena patří k těm, pro něž je kabelka něčím, bez čeho nikdy neopouští svůj domov – a navíc v ní nosí každou chvíli i nějaké vaše věci; nebylo by od věci zvážit fakt, že by se jí jistě mohl hodit nějaký nový kousek. Takový, o kterém vždycky snila, ale ještě se neodhodlala do jeho nákupu.

Ženy milují... obchody, ve kterých najdou širokou nabídku kabelek – od těch nejmenších vhodných na ples až po ty největší, kam se jí vejde i notebook do práce:

* Freshlabels.cz
* Lacoste.cz
* Obag.cz

dámské hodinky

6.) Hodinky

Ačkoliv si většina z nás hlídá čas na svém mobilním telefonu, stále se najde spousta těch, kteří na rukách nosí i hodinky. Pokud vaše žena hodinky nosí – ať už kvůli času nebo jako stylový módní doplněk, můžete jí potěšit a koupit nový kousek do její sbírky. Myslete však na to, že ženy ocení spíše jemnější kousky.

Ženy milují... hodinky z obchodů jako jsou:

* Swarovski.com
* Adidas.cz
* Freshlabels.cz

kniha pro ženy

7.) Knihy od oblíbených autorů

Dalším tipem na dárek k Valentýnu pro ženy, které tráví zimu s hrnkem čaje a knihou v ruce, je právě nákup knihy. Projděte knihovničku vaší ženy a zkuste zjistit, jaký žánr ráda čte. Také se jí můžete zeptat na oblíbeného autora. Zde je však lepší nenápadně se zeptat, co již četla, abyste jí nepřinesli knihu, kterou už dávno četla.

Tip! Velký výběr detektivek, kuchařek, módních příruček a dalších knih můžete ocenit například v e-shopech:

* Knihy Dobrovský
* Booktook.cz
* DumKnihy.cz

nová sluchátka

8.) Nová elektronika

Pokud chcete svoji lásku překvapit dárkem v podobě elektroniky, je Smarty tím pravým místem, kde můžete vybírat. Najdete zde širokou nabídku mobilních telefonů, počítačů, ale také drobnějšího příslušenství, jako jsou třeba bezdrátová sluchátka. Ta se vaší ženě budou hodit zejména ve chvíli, kdy ráda běhá – bezdrátová sluchátka jsou v tomto ohledu komfortnější. Nebo chce vyměnit klasické knihy za pěknou čtečku?

Tip! Před nákupem nové elektroniky si nezapomeňte stáhnout slevové kupóny, abyste neplatili zbytečně moc. Aktuální kupóny najdete vždy zde.

domácí mazlíček

9.) Domácí mazlíček

Je malý pejsek nebo kočička něčím, co vaše žena vždy chtěla, ale vy jste až od teď nesouhlasil? Přitom víte, že by se malému stvoření u vás dařilo víc než dobře? V tom případě zkuste svoji milou obdarovat originálně. Nakupte základní potřeby pro vašeho budoucího pejska a ženu překvapte i s ním. Do této akce se však pouštějte jen v případě, kdy jste si jisti, že se budete mazlíčkovi dostatečně věnovat.

Ženy milují... roztomilosti pro domácí mazlíčky z obchodů jako jsou:

* Vsepropejska.cz
* Zoohit.cz
* Superzoo.cz

pár v posteli

10.) Hračky pro odvážné

Pokud jste se svojí ženou pro každou srandu a rádi ve své ložnici experimentujete, můžete jí jako dárek k Valentýnu darovat nějakou „hračku“ ze sexshopu. S výběrem si musíte poradit sami, protože svoji ženu znáte nejlépe. Jedno je ale jisté – bude překvapená. A novou hračku můžete vyzkoušet přímo v průběhu valentýnského večera.

Pro výběr toho správného dárku můžete navštívit některý z oblíbených e-shopů na cashbacku:

* SexShop.cz - 25 % z nákupu zpět
* Sexicekshop.cz - 12 % z nákupu zpět

sportovní potřeby

11.) Pro sportovkyně

Jste se svojí ženou sportovně založení? V tom případě jistě neuděláte chybu, když jí jako dárek k Valentýnu koupíte něco sportovně lazeného. Tím teď nemyslíme, že byste měli své ženě naznačovat, aby hubla – to by nebylo příliš romantické. Ale co jí koupit brusle či jízdní kolo, protože jste se rozhodli vyrazit v létě pod stan, kde budou tyto romantické projížďky pravidlem?

Z velké škály spotrovních potřeb si vyberete třeba na:

* inSPORTline.cz
* 4camping.cz
* Hervis.cz

šperk k valentýnu

12.) Krásný šperk potěší každou ženu

Nosí vaše žena ráda šperky? V tom případě jí udělejte radost něčím, co se třpytí. Ať už vyberete náhrdelník nebo náušnice, jistě budete mít úspěch. Před tím si však zjistěte, zda nemá na nějaký materiál alergii, také se podívejte, co už doma má, abyste odhadli její vkus. A co kdybyste koupil prsten a učinil krok, k němuž se už pár měsíců odhodláváte?

Ženy milují... šperky z e-shopů jako jsou:

* Swarovski.com
* Brilianty.cz
* Klenotyaurum.cz

příprava kávy

13.) Vynikající káva

Káva je něčím, co udělá radost každé ženě. Pokud tedy vaše drahá polovička nedává přednost čaji. V tom případě vám doporučujeme nákup v Oxalis. Na druhou stranu – v e-shopu Čerstvá káva si můžete vybírat nejen z různých druhů kvalitní kávy, ale můžete zde nakoupit také různé kávové příslušenství. Věřte nám – kombinace kvalitní kávy a vašeho úsměvu bude neodolatelná.

Tip! Dárky vždy nakupujte chytře přes cashback - službu, která vám za každý nákup vrátí část peněz zpět. Nevěříte? Zkuste to zde:
Zdarma zkuste cashback

vázání kytice

14.) Květiny

Pořádná kytice jakožto dárek k Valentýnu není sice ničím originálním, přesto jde o dárek, se kterým se jistě zavděčíte. Obzvlášť ve chvíli, kdy víte, jaké květiny vaše milovaná zbožňuje. Květiny Expres jsou služba, která kytici doručí za vás. Svoji polovičku tak můžete začít hýčkat už ve chvíli, kdy bude na vaše společné setkání teprve čekat.

manželé s vínem

15.) Lahev oblíbeného alkoholu

Ačkoliv je alkohol dárkem vhodným spíše pro muže, potěšit s ním můžete i svoji ženu. Kupte jí lahev jejího oblíbeného vína či jiného nápoje. A otevřete si jej společně ve chvíli, kdy si spolu půjdete dát horkou vanu při svíčkách.

Tip! Speciální lahvinku můžete nechat doručit až ke dveřím z e-shopů:

* Alkohol.cz - až 7 % z nákupu zpět
* OsobniVinoteka.cz - 8 % z nákupu zpět

Možností, co můžete koupit své ženě k Valentýnu, je spousta. Je jen na vás, co vymyslíte. Pokud si však vyberete některý z výše uvedených online obchodů, věříme, že vyberete něco, co ji potěší. Záleží na tom, co má vaše žena ráda.

Mohlo by vás zajímat

flexibilní půjčka home credit
Flexibilní půjčka: Rychlé a pohodlné řešení vašich neočekávaných výdajů
26.1.2024

V dnešní zrychlené době je flexibilita klíčovým prvkem v mnoha aspektech našeho života, finanční služby nevyjímaje. Flexibilní půjčka představuje moderní řešení, které dokáže vyhovět proměnlivým potřebám klientů. Tento článek vám přiblíží, proč je tak…

ramadan
Ramadán v každodenním životě: Jak se slaví tento svatý měsíc v muslimském světě?
10.1.2024

Ramadán je svatý měsíc v islámském kalendáři, který má zásadní význam pro muslimy po celém světě. Během tohoto měsíce provádí muslimové postní zvyklosti a věnují se náboženským aktivitám. V tomto článku se podíváme na to, jak Ramadán může ovlivnit…

co dělat v Praze v zimě
Co dělat v Praze v zimě? Top 12 aktivit, které nesmíte vynechat!
8.1.2024

Než se do hlavního města vypravíte, chcete mít předem jasno, co podniknete. Potřebujete plán na ideální počasí i na horší chvíle. Podívejte se, co dělat v Praze v zimě a nepřekvapí vás ani sněhová nadílka nebo déšť.

7 divů světa
7 divů světa v průběhu staletí: Starověké vs. moderní
13.12.2023

V průběhu dějin lidstva byla architektura svědkem mnoha ohromujících úspěchů a mistrovských děl. V našem článku vás provedeme dvěma érami, které zanechaly nezapomenutelné stopy. Navštívíme spolu starověké a moderní divy světa.