Menu

Kteří operátoři vám nabídnou neomezená data?

21.7.2021

Všichni tři hlavní čeští operátoři už mají ve své nabídce tarify s neomezenými daty. Bohužel stále ještě nejsou neomezená data u většiny za cenu, kterou bychom mohli nazvat zanedbatelnou. Pokud chcete kdekoliv surfovat bez omezení, musíte si zkrátka připlatit. Liší se tarify ještě něčím?

Kteří operátoři vám nabídnou neomezená data?
9 minut čtení
Telefonování

Zatímco tarify s neomezeným voláním a zprávami jsou už cenově velmi dostupné, za neomezená data si stále musíme platit vysoké měsíční částky. A cena za neomezená data je pouze jedním z parametrů, které je dobré u tarifů sledovat. Důležitým ukazatelem je i rychlost poskytovaného internetu. U jednotlivých tarifů i operátorů se může výrazně lišit. Ty nejlevnější tarify jsou pro velmi trpělivé uživatele, kterým nevadí skromná rychlost dat. Podívejme se, co nabízí velcí hráči a jestli najdeme tarif s neomezenými daty i u virtuálních operátorů.

Tip! Porovnejte tarify s neomezeným internetem s ostatními ve srovnávači tarifů. Je zdarma, nezávislý a výsledek porovnání aktuálních nabídek ukáže do minuty.
Porovnej operátory

poslech hudby bez omezení dat

T-mobile neomezená data

Stálice mobilního trhu má v oficiální nabídce tři tarify s neomezenými daty. Cena začíná na částce lehce přes tisíc korun a postupně se zvedá. Už v nejlevnějším balíčku máte internet s plnou rychlostí, ale jen do vyčerpání 20 GB, pak se internet velice výrazně zpomalí. Až nejdražší balíček nabízí skutečně neomezený internet po celý měsíc. Součástí tarifů je neomezené volání i SMS.

  SD Neomezeně HD Neomezeně MAX Neomezeně
Limit pro plnou rychlost 20 GB 50 GB neomezeně
Rychlost po limitu 3 Mb/s 10 Mb/s X
EU datový limit 23 GB 28 GB 34 GB
Internet Svět X X 500 MB
Volání a SMS neomezeně neomezeně neomezeně
Cena 1 075 Kč 1 275 Kč 1 575 Kč

Tip! Nenechte se omezovat úzkou nabídkou telefonů mobilních operátorů. Nový mobil podle vašeho výběru seženete na MobileGo.cz s cashbackem až 15 %.

neomezená data

O2 neomezená data

Operátor O2 nabízí hned čtyři tarify s neomezenými daty a navíc balíček O2 spolu, kde můžete sloučit několik tarifů, včetně těch s neomezenými daty, s dalšími službami. Jednotlivé tarify se liší rychlostí internetu. U nejvyššího je navíc volání do zahraničí a 1 GB dat v zóně Top Svět. Ceny začínají podobně jako u T-mobilu lehce nad tisíci korunami.

  NEO Bronzový NEO Stříbrný NEO Zlatý NEO Platinový
Rychlost Optimal
5 Mb/s
Super
20 Mb/s
Max 4G+
300 Mb/s
Max 4G+
300 Mb/s
EU roaming v ceně v ceně v ceně v ceně
Volání a SMS neomezeně neomezeně neomezeně neomezeně
Volání do zahraničí X X X 600 minut
Data TOP Svět X X X 1 GB
Cena 1 099 Kč 1 299 Kč 1 599 Kč 2 499 Kč

Vodafone neomezená data

Cenově nejzajímavěji vypadají tarify s neomezenými daty u společnosti Vodafone. Pokud vám nezáleží na rychlosti a chcete pouze neomezená data, volání a SMS, může být Vodafone řešením. V současné nabídce jsou tři tarify. A pozor, s cenou začínáme už na šesti stovkách měsíčně. Jako jediný operátor také nabízí 5G rychlost. Samozřejmě v závislosti na lokalitě a pokrytí 5G signálem.

  Basic Super Premium 5G
Rychlost 2 Mb/s 10 Mb/s 5G rychlost
Volání a SMS neomezeně neomezeně neomezeně
EU roaming v ceně v ceně v ceně
Volání do zahraničí X X 1 000 minut
Cena 599 Kč 799 Kč 1 199 Kč

Tip! Vylaďte váš mobil k dokonalosti. Na Vsechnonamobil.cz koupíte příslušenství k mobilům s cashbackem až 20 %.

výhodné tarify

Získáte neomezená data i u virtuálních operátorů?

Virtuální operátoři zatím tarify s omezenými daty příliš nenabízejí. Výjimkou je operátor MOBIL.CZ, který má speciální letní nabídku s neomezenými daty. Do konce srpna lze získat speciální týdenní balíček za 79 Kč. Za tuto cenu získáte neomezena rychlá data na sedm dní. Pokud vycestujete, máte 1,8 GB v rámci EU.

Neomezená data se slušnou rychlostí stále patří k dražším produktům operátorů. Pokud se tedy po většinu dne pohybujete v prostorech, kde je wi-fi, a máte možnost se na ní připojovat, zvažte, zda neomezená data skutečně využijete. Tarify s neomezeným voláním, sms a slušným balíkem dat vyjdou daleko levněji. Podívejte se sami na srovnání tarifů.

Tip! Když už budete mít vybraný nejlepší tarif, porovnejte si i další pravidelné platby v domácnosti. Výrazně ušetříte.

* Kalkulačka cen elektřiny a srovnání ceny plynu
* Vyberte si nejvýhodnější povinné ručení a havarijní pojištění
* Zkontrolujte se výhodnost vašeho životního pojištění

Mohlo by vás zajímat

mobilní tarify pro podnikatele
Mobilní tarify pro podnikatele: Co je důležité při výběru?
23.8.2023

Podnikatel se na svůj mobil, operátora i tarif spoléhá. I menší zádrhel ho v důsledku může stát peníze nebo zmařenou podnikatelskou příležitost. Co nabízí současné mobilní tarify pro podnikatele?

5g přijímač
5G vs 4G: Jaký je skutečný rozdíl a jaký tarif si vybrat?
21.8.2023

Z horního řádku mobilního telefonu na nás svítí různé ikony a notifikace z aplikací. Stejně tak mezi nimi najdeme jméno mobilního operátora i mobilní připojení. Málokdo se o tyto ikony stará a ví, co znamenají. Podívejme se dnes na sítě včetně srovnání 5G…

levný dotykový mobilní telefon
Jak vybrat levný mobilní telefon, který vydrží: Praktické tipy a triky
16.8.2023

Běžně stojí nový mobilní telefon kolem deseti tisíc. Nejnovější modely hlavních hráčů na trhu mívají cenovku od třiceti do padesáti tisíc. V posledních letech se důrazně prosazuje také kategorie opačného spektra cen. Kdo hledá levný mobilní telefon, najde…

mobilní tarify srovnání
Mobilní tarify srovnání 2023: Kompletní přehled
14.8.2023

Zvyšování cen je v současné době všudypřítomné. Nevyhnulo se ani tarifům mobilních operátorů. Na trhu sice stále ještě najdete tarify do tří set korun měsíčně, jejich nabídka je ale co do počtu i služeb značně osekaná. Připravili jsme proto pro mobilní…