Menu

Nejsledovanější Instagramy: Podívejte se na 20 nejlepších českých účtů

Aktualizováno dne 28.6.2022

Na Instagramu můžete sledovat celou řadu účtů, od celebrit přes vzdělávací kanály a influencery. Nejsledovanější Instagramy v českých vodách vlastní především známé osobnosti.

Nejsledovanější Instagramy: Podívejte se na 20 nejlepších českých účtů
22 minut čtení
Telefonování

Jste na "Instáči" od rána do večera a hledáte zajímavé účty, které by stály za sledování? Připravili jsme pro vás přehled top instagramových účtů v českém prostředí. Podívejte se na nejsledovanější Instagramy - některé z nich vás možná i překvapí.

petr čech instagram

Zdroj: Instagram Petra Čecha

1.) Petr Čech - nejsledovanější instagram

Na přední příčce nejsledovanějších instagramerů patří Petr Čech. Tento bývalý fotbalový brankář má přes 2 miliony sledujících, které baví především příspěvky právě z fotbalového prostředí, ale nechybí ani nahlédnutí do jeho osobního života.

  • Počet sledujících: 2,3 miliony
  • Počet postů: 262

Makhmud Muradov

Zdroj: Instagram Makhmuda Muradova

2.) Bojovník Machmud „Mach“ Muradov

MMA zápasník uzbeckého původu a partner Moniky Bagárové, účastnice Československé Superstar, si za poslední dva roky vybojoval nejen vítězství v nespočtu zápasech v ČR i zahraničí, ale také druhé místo na českém Instagramu. Odsunul tak Leoše Mareše na čtvrtou pozici a kdo ví, příští rok se možná popere o "jedničku" i s Petrem Čechem. Většinu postů totiž píše čtyřjazyčně (uzbeština, ruština, čeština a angličtina), osloví tak širší publikum.

  • Počet sledujících: 1,9 milion
  • Počet postů: 976

silvie mahdal

Zdroj: Instagram Silvie Mahdal

3.) Silvie Mahdal patří na třetí pozici mezi nejsledovanější Instagramy

Pomyslnou bronzovou medaili českého Instagramu získala Silvie Mahdal. Její účet je plný krásných tutoriálů a kreseb. Díky této influencerce, která má přes 1 milion sledujících, můžete zdokonalovat své dovednosti kresby.

  • Počet sledujících: 1,6 milion
  • Počet postů: 567

Tip! Inspirovali jste se tímto kreativním účtem? Kreslířské potřeby teď můžete nakoupit i přes cashback, kde za každý nákup dostanete zaplaceno. Podívejte se třeba na KnihyDobrovsky.cz a pusťte se do tvorby.

instagram leoše mareše

Zdroj: Instagram Leoše Mareše

4.) Leoš Mareš na čtvrté příčce

Čtvrté místo mezi nejsledovanějšími Instagramy patří herci a moderátorovi Leoši Marešovi. Jeho sleduje přes 1 milion lidí a Leoš rozhodně nezahálí. Na svém profilu publikoval přes 4000 příspěvků, které se věnují nejen jeho pracovnímu životu, ale i jeho soukromí a nechybí ani různé vtípky.

  • Počet sledujících: 1,1 milion
  • Počet postů: 4859

karolína kurková instagram

Zdroj: Instagram Karolíny Kurkové

5.) Supermodelka Karolína Kurková

Další nejsledovanější Instagram patří Karolíně Kurkové, kterou můžete znás především ze světa modelingu, a navíc se příležitostně věnuje herectví. Aktuálně ji sleduje přes 900 000 fanoušků. Své příspěvky píše v anglickém jazyce a většinou publikuje fotografie ze světa modelingu, svého soukromí, charitativních aktivit a případně sdílí motivační citáty.

  • Počet sledujících: 948K
  • Počet postů: 4619

Tip! Pokud se bojíte velké spotřeby mobilních dat, zdarma a během chvíle si můžete porovnat ty nejvýhodnější tarify právě pro vaše potřeby:

Najděte nejvýhodnější tarif

jirka král instagram

Zdroj: Instagram Jirky Krále

6.) Jirka Král a jeho soukromí

Jirka Král se zapsal do povědomí veřejnosti coby youtuber se zaměřením na hry. Nyní se specializuje spíše na komunikaci na sociálních sítích. Jeho profil má přes 900 tisíc sledujících. V jeho příspěvcích se můžete těšit především na fotografie z jeho osobního života, především týkající se vztahu s partnerkou a rodiny, kterou si Jirka užívá plným hrdlem.

  • Počet sledujících: 923K
  • Počet postů: 1875

anna šulcová instagram

Zdroj: Instagram Anny Šulcové

7.) Anna Šulcová

Nejsledovanější české instagramové účty jsou skutečně různorodé. S více než 900 tisíci fanoušky se mezi ně řadí i influencerka Anna Šulcová. Dříve se snažila lidem radit ohledně módy a kosmetiky. Nicméně v roce 2019 lidem radila, aby si při oblékání nasadili igelitový sáček přes hlavu, díky kterému se zabrání ušpinění oblečení od make-upu. Za tuto nebezpečnou radu si vysloužila vlnu kritiky, a tak je ve svých příspěvcích již opatrnější. Většinou publikuje fotky sebe sama.

  • Počet sledujících: 912K
  • Počet postů: 918

monika bagárová instagram

Zdroj: Instagram Moniky Bagárové

8.) Zpěvačka Monika Bagárová

Sympatickou Moniku Bagárovou sleduje na Instagramu přes 800 tisíc lidí. Zpěvačka a dává nahlédnout do svého profesního života, ale také do svého soukromí. V něm si užívá hlavně čas se svou dcerou Rumiou, kterou má s dvojkou českého Instagramu Machmudem „Machem“ Muradovem.

  • Počet sledujících: 890K
  • Počet postů: 2462

Tip! Skvělý instagramový účet určitě nevytvoříte bez té správné techniky. Jelikož to není zrovna nejlevnější záležitost, vždy se ji vyplatí nakupovat přes cashback, kde za každý nákup dostanete zaplaceno. Cashback najdete třeba u těchto eshopů:

* LightInTheBox.com - 10 % zpět z nákupu
* FotoSkoda.cz - až 10 % zpět z nákupu

menT

Zdroj: Instagram MenT

9.) MenT

Mezi další top české instagramery se řadí Jan Macák, alias MenT. Ten má přes 800 tisíc fanoušků a jeho Instagram je vhled do života mladého muže. Nechybí fotografie věnované automobilům, gastronomii, hrám či cestování.

  • Počet sledujících: 860K
  • Počet postů: 711

adam ondra instagram

Zdroj: Instagram Adama Ondry

10.) Adam Ondra - Bůh horolezení

První desítku nejsledovanějších účtů na českém Instagramu uzavírá Adam Ondra. Asi ho budete znát jako olympionika patřícího mezi deset nejlepších lezců na světě a čtyřnásobného mistra světa. Nově se ale také zařadil mezi instagramové tatínky. Jeho feed tak zdobí i fotky syna Huga.

  • Počet sledujících: 846K
  • Počet postů: 999

kovy instagram

Zdroj: Instagram kovy_gameballcz

11.) Kovy na zamyšlenou

Karel Kovář, alias Kovy, má na svém účtu také přes 720 tisíc sledujících. Věnuje se důležitým tématům a aktuální společenské situaci. Řeší například politiku, odvrácenou stranu sociálních sítí, životnímu prostředí, LGBTQ+ témata aj. Jeho příspěvky vás mnohdy navedou k zamyšlení - i proto právem patří mezi nejsledovanější Instagramy v České republice.

  • Počet sledujících: 803K
  • Počet postů: 1139

ben cristovao instagram

Zdroj: Instagram Bena Cristovao

12.) Ben Cristovao a jeho život

Tento český zpěvák, textař, sportovec, písničkář a herec má na svém Instagramu téměř 800 000 sledujících. Ben Cristovao býval velmi aktivní a publikoval přes 3 700 příspěvků, které ovšem zredukoval na 257. Své příspěvky píše v češtině a můžete se těšit i na originální fotografie ze života tohoto influencera.

  • Počet sledujících: 795K
  • Počet postů: 257

Nikola čechová

Zdroj: Instagram Shopaholicnicol

12.) Shopaholicnicol neboli Survivor Nikola

Dívku stojící za profilem Shopaholicnicol, celým jménem Nikola Čechová, můžete znát hned z několika míst. Nejen že je česká youtuberka, ale také jste ji mohli vidět coby moderátorku televize Óčko či pořadu Snídaně s Novou anebo také v české verzi pořadu Survivor 2022. Na svém Instagramu má přes 750 tisíc sledujících, které zásobuje fotografiemi z cestování, vaření i každodenních zážitků.

  • Počet sledujících: 759K
  • Počet postů: 2215

zuzka light instagram

Zdroj: Zuzky Instagram

13.) Zuzka Light a fitness

V pořadí již třináctý nejsledovanější účet patří fitness trenérce, modelce a youtuberce Zuzce Light. Na svém profilu má přes 750 tisíc fanoušků a pokud rádi cvičíte a zajímáte se o fitness, tak vás její účet jistě zaujme. Kromě tipů na cvičení se můžete těšit i na zdravé a chutné recepty či fotografie z jejího soukromí.

  • Počet sledujících: 757K
  • Počet postů: 3392

Tip! Rádi byste si nastartovali podobný Instagram jako má Zuzka? Nebo jen chcete změnit životní styl a začít sem tam cvičit? Peníze za každý nákup sportovního oblečení teď dostanete například na:

* AboutYou.cz
* Zalando-Lounge.cz - sleva až 75%
* Answear.cz

denise milani instagram

Zdroj: Instagram Denise Milani

14.) Denise Milani a její křivky

Když se řekne "Nejsledovanější Instagramy," asi vás hned nenapadne tento účet. Česká modelka Denise Milani láká své fanoušky především na příspěvky věnované své postavě. Aktuálně ji sleduje přes 690 tisíc lidí a její příspěvky jsou psané v anglickém jazyce.

  • Počet sledujících: 698K
  • Počet postů: 819

dara rolins

Zdroj: Instagram Dary Rolins

15.) Zpěvačka Dara Rolins v patnáctce žebříčku Nejsledovanější Instagramy

Půvabnou zpěvačku Daru Rolins asi nemusíme nikomu zdlouhavě představovat. Slovenka, která dlouhodobě žije v Praze, na svém Instagramu sdílí jak fotky z osobního, tak i pracovního života. V žebříčku nejsledovanějších Instagramů v ČR se umisťuje těsně za Denise Milani.

  • Počet sledujících: 688K
  • Počet postů: 4800

Instagram Kazma

Zdroj: Instagram - Kazma Kazmitch

16.) Showman Kazma Kazmitch

Možná se divíte, že legendární autor One Man Show, dílu Prostřena, který zbořil český internet a počinů jako je třeba zakopaný Range Rover, zůstává až na šestnáctém místě, ale je to tak.

  • Počet sledujících: 658K
  • Počet postů: 2333

nikol štíbrová

Zdroj: Instagram Nikol Štíbrové

17.) Nikol Štíbrová (nyní Leitgeb)

Herečka, moderátorka, influencerka a maminka dvou roztomilých chlapečků vede svůj Instagram v lehkém, vtipném stylu, u kterého se pobaví nejedna třicátnice.

  • Počet sledujících: 653K
  • Počet postů: 1380

petra kvitová instagram

Zdroj: Instagram Petry Kvitové

18.) Česká tenisová superstar Petra Kvitová

Mezi nejlepší české Instagramy patří i tenisová hvězda Petra Kvitová. Na svém účtě má téměř 650 tisíc sledujících, které zajímají její posty z tenisových kurtů, ale i osobního života.

  • Počet sledujících: 641K
  • Počet postů: 1134

Taras 'Tary' Povoroznyk

Zdroj: Instagram Tarase 'Taryho' Povoroznyka

19.) Taras 'Tary' Povoroznyk

Tary má na svém Instagramu přes 600 tisíc sledujících a v jeho podání se můžete těšit na příspěvky věnované parkouru. Nechybí ovšem ani nahlédnutí do jeho soukromí, především coby otce od rodiny. Svými výroky a aktivitami bývá ovšem často považován za kontroverzního. Byl například kritizován za chlubení se rychlou a nebezpečnou jízdou po dálnici.

  • Počet sledujících: 632K
  • Počet postů: 2676

vláďa videos na Instagramu

Zdroj: Instagram Vladavideos

20.) Vladavideos

Žebříček 20 nejsledovanějších instagramových účtů nám uzavírá Václav Kadlec se svým Instagramem Vladavideos. Svou kariéru influencery začínal na YouTube, kdy se věnoval především aktivitě zvané prank call. Od tohoto již upustil a jeho Instagram je tak zaměřený spíše na střípky z jeho osobního života a fotografie se svým psem.

  • Počet sledujících: 612K
  • Počet postů: 1000

Český Instagram se neustále vyvíjí a výše uvedené účty patří mezi ty nejsledovanější Instagramy v červnu 2022. V pozdějších dnech se jejich pořadí může samozřejmě proměnit.

Ještě by se vám mohly líbit... naše další články z online světa:

* 10+ tipů na nejlepší aplikace do mobilu, které vám usnadní život
* Kde mám auto? Aplikace, se kterými najdete svůj vůz nejen na parkovišti.
* 20 x nejlepší hry na mobil zdarma pro Android i iPhone

Mohlo by vás zajímat

mobilní tarify pro podnikatele
Mobilní tarify pro podnikatele: Co je důležité při výběru?
23.8.2023

Podnikatel se na svůj mobil, operátora i tarif spoléhá. I menší zádrhel ho v důsledku může stát peníze nebo zmařenou podnikatelskou příležitost. Co nabízí současné mobilní tarify pro podnikatele?

5g přijímač
5G vs 4G: Jaký je skutečný rozdíl a jaký tarif si vybrat?
21.8.2023

Z horního řádku mobilního telefonu na nás svítí různé ikony a notifikace z aplikací. Stejně tak mezi nimi najdeme jméno mobilního operátora i mobilní připojení. Málokdo se o tyto ikony stará a ví, co znamenají. Podívejme se dnes na sítě včetně srovnání 5G…

levný dotykový mobilní telefon
Jak vybrat levný mobilní telefon, který vydrží: Praktické tipy a triky
16.8.2023

Běžně stojí nový mobilní telefon kolem deseti tisíc. Nejnovější modely hlavních hráčů na trhu mívají cenovku od třiceti do padesáti tisíc. V posledních letech se důrazně prosazuje také kategorie opačného spektra cen. Kdo hledá levný mobilní telefon, najde…

mobilní tarify srovnání
Mobilní tarify srovnání 2023: Kompletní přehled
14.8.2023

Zvyšování cen je v současné době všudypřítomné. Nevyhnulo se ani tarifům mobilních operátorů. Na trhu sice stále ještě najdete tarify do tří set korun měsíčně, jejich nabídka je ale co do počtu i služeb značně osekaná. Připravili jsme proto pro mobilní…