Menu

10 doplňků do auta pro děti, které ocení i rodiče

27.5.2020

Prohlédněte si přehled užitečných vychytávek pro malé i větší děti. Oceníte je při každé cestě autem, i když bude krátká.

10 doplňků do auta pro děti, které ocení i rodiče
5 minut čtení
Cestovní pojištění

Rodiče se často potýkají s tím, jak zabavit své děti na cestách autem. Připravili jsme pro vás přehled dětských doplňků do auta, které ve výsledku oceníte také.

doplňky do auta pro děti

Zdroj: AliExpress.com

Doplňky do auta pro malé děti

  • Závěsné hračky nebo kolotoče – určitě si vychutnáte klid, jaký budete mít při cestě, pokud pořídíte obdobu závěsných hraček nad dětské postýlky. S tímto doplňkem do auta pro děti jim navíc umožníte rozvíjet motoriku.
  • Dětské zpětné zrcátko – nenechte se zmást názvem, jedná se totiž o zrcátko navíc, které se dá umístit na zadní opěrku hlavy a vy tak ve svém zrcátku vidíte, co vaše maličké dělá a nemusíte se otáčet. Případně se často dá připevnit jako druhé zrcátko na přední sklo tak, abyste viděli dozadu na děti.
  • Přídavné popruhy – různé druhy, různé délky, stejný účel – připněte na ně všechno, co může být zahozeno, může upadnout a už se nemusíte nikdy starat o křik kvůli zapadlému plyšákovi.
  • Stínítka – nejen, že zabráníte tomu, aby bylo vaše děťátko vystaveno nebezpečně dlouho slunci, také zpomalují ohřívání vnitřních prostor auta a vy tak nemusíte příliš používat klimatizaci a riskovat, že se vaše děti třeba nenachladí.
  • Ohřívací box na obědy – existují různé varianty, třeba jen na ohřívání lahví nebo i celých krabiček. Dítěti přihřejete mléko a sobě pak chutný oběd z domu.

Tip! Na AliExpress.com si můžete pořídit všechny tyto i další doplňky přes cashback, kde navíc dostanete 15% z nákupu zpět!

organizéry pro děti do auta

Zdroj: AliExpress.com

Doplňky do auta pro odrostlejší děti

  • Organizéry a kapsáře – závěsné kapsáře na opěrky hlavy, do kterých se vejde všechno potřebné, aby se dítě na cestě zvládlo samo zabavit. Zároveň chrání přední sedadlo před okopáváním – přeci si váš miláček nebude kopat do hraček? Prostě další doplněk do auta pro děti, který chrání vaši pohodu.
  • Držák tabletu – už se to nedá vydržet a jediné co zastaví vášně je pohádka? Držák tabletu na opěrku hlavy pomůže od toho, aby se na obrazovku dítě dívalo příliš zblízka a zároveň mu pak nevypadne z ruky v případě, že náhodou usne.
  • Držák na láhve – zručnější děti budou rády, že se mohou samy obsluhovat a vy je nemusíte nutit pít. A pokud zrovna nejedou s vámi, je to doplněk do auta, který také využijete.
  • Ochrany sedaček – pomohou od pokopání, pobryndání, či jiných dětských znečišťujících aktivit.
  • Cestovní hry – zvláště při dlouhých cestách, pokud nefandíte přílišnému sledování tabletu, dokáží zabavit nejen vaše děti, ale často i vás. Například 50 veselých her do auta od firmy MindOK.

Existuje celá řada dětských doplňků do auta a my doufáme, že vaše cesty díky nim budou klidnější a zábavnější.

Tip! Pokud se s dětmi chystáte na delší cestu do zahraničí, nezapomeňte celou rodinu pojistit. To nejvýhodnější cestovní pojištění najdete během minuty v našem online porovnávači.

Porovnej pojišťovny

Mohlo by vás zajímat

dovolená v africe
Safari v Keni, pláže v Zanzibaru nebo víkend v Marrákeši: Znáte nejlepší destinace v Africe?
31.1.2024

Africký kontinent je plný exotického bohatství a různorodých zážitků pro cestovatele, kteří touží po dobrodružství, relaxaci na pláži nebo objevování dávné historie a rozličné kultury. Tento článek vás provede několika nejlepšími destinacemi v Africe, od…

kanarske ostrovy v zime
Objevte kouzlo Kanárských ostrovů v zimní sezóně
24.1.2024

Kanárské ostrovy jsou jedním z nejoblíbenějších cestovatelských cílů v zimní sezóně. Toto španělské souostroví v Atlantickém oceánu nabízí nádherné pláže, teplé počasí a bohatou kulturu, která oslní každého návštěvníka. V tomto článku vám představíme…

cina velka cinska zed
Od Velké čínské zdi po Zakázané město: Nejlepší cestovatelské trasy v Číně
22.1.2024

Čína je rozlohou čtvrtá největší země světa. Je téměř tak velká jako celá Evropa. Žije v ní 1,4 miliardy obyvatel a je tedy druhá nejlidnatější země na světě. Mnohdy s ní máme spojené různé předsudky. Čína je přitom v mnoha směrech naprosto úchvatná a…

ramadan
Ramadán v každodenním životě: Jak se slaví tento svatý měsíc v muslimském světě?
10.1.2024

Ramadán je svatý měsíc v islámském kalendáři, který má zásadní význam pro muslimy po celém světě. Během tohoto měsíce provádí muslimové postní zvyklosti a věnují se náboženským aktivitám. V tomto článku se podíváme na to, jak Ramadán může ovlivnit…