Menu

15 x vánoční kosmetika, kterou si budete chtít nechat pro sebe

Aktualizováno dne 21.10.2022

Milujete nezaměnitelnou vánoční atmosféru charakteristickou všudypřítomnými světýlky a vůní vánočního cukroví? Milujete dávání dárků a máte mezi svými blízkými ty, kterým pod stromečkem dělá radost vánoční kosmetika? Pak jste tu správně.

15 x vánoční kosmetika, kterou si budete chtít nechat pro sebe
20 minut čtení
Vánoce

Vánoční kosmetika – pod tímto spojením se ukrývají kosmetické produkty, které jsou nedílně spojeny s vánočními svátky. Pokud víte, že jsou vánoční kosmetické produkty tím, co vykouzlí vašim blízkým úsměv na tváři, tipy na 15 krásných vánočních dárků jsou připraveny právě pro vás. Nechybí inspirace na vánoční kosmetiku, vánoční líčení, vánoční krémy na ruce, vánoční sady a balíčky a také na vánoční adventní kalendáře. Ale pozor! Je dost možné, že se vám níže uvedené dárky zalíbí natolik, že si je nakonec necháte pro sebe.

po koupeli

Vánoční kosmetika se sváteční vůní

Jako první se podíváme na tipy na skvělé kosmetické produkty, které jsou speciálně vydány při příležitosti Vánoc. Na první pohled je tak poznáte díky krásným vánočním obalům, a také si vás i obdarované získají svou jedinečnou vůní.

Tip! Vánoční nákupy doporučujeme řešit včas a přes cashback – službu, která vám za každý nákup vrátí část peněz zpět. 

Využijte cashback

perníčková koupel

Foto produktu: Notino

1.) Koupelový gel Ginger Cookie

Milují vaši blízcí vůni perníčků, které k Vánocům neodmyslitelně patří? Pak si zaručeně zamilují i koupelový gel Ginger Cookie. Tento gel, se vyznačuje neodolatelným perníkovým aroma a také obalem, na němž pochopitelně nemůže perníček chybět.

  • Cena: cca 120 Kč
  • Až 10% cashback na Notino.cz

vánoční pěna do koupele

Foto produktu: Notino

2.) Pěna do koupele The Fuzzy Duck Winter Wonderland

Dalším vánočním kosmetickým produktem, který se vyznačuje luxusním dárkovým balením a také skvělou cenou, je relaxační pěna do koupele The Fuzzy Duck Winter Wonderland, jež vytváří bohatou pěnu a příjemně voní. 

  • Cena: 140 - 200 Kč
  • Až 10% cashback na Notino.cz

vánoční koupel

Foto produktu: Notino

3.) Koupelový olej Magic Spa Christmas Stories

Dalším kosmetickým produktem do koupele ve vánočním balení je koupelový olej Magic Spa Christmas Stories značky Fermona, který vyživuje, vyhlazuje a hydratuje pokožku. Tento „vánoční“ olej obsahuje borovicový olej, med a výtažky z ovesného mléka.

  • Cena: cca 130 Kč
  • Až 10% cashback na Notino.cz

vánoční makeup

Vánoční líčení se špetkou třpytu

Čím rozhodně o Vánocích nepohrdne žádná milovnice líčení? Očními stíny, rtěnkami a paletkami ve vánočním balení. Pokud tedy hledáte inspiraci na produkty, díky kterým obdarovaná vykouzlí nádherné vánoční líčení, následující řádky jsou určené právě pro vás.

Tip! Chcete si na Vánoce vyrazit z kopýtka více, než si můžete momentálně dovolit? Dražší dárky, velkolepou výzdobu i zahraniční výlety po adventních trzích můžete zafinancovat pomocí půjčky. Tu nejlepší najdete srovnáním aktuálních nabídek bank:

najděte nejlepší půjčku

vánoční líčení

Foto produktu: Notino

4.) Paletka očních stínů Ultimate Eye Look

Když se řekne vánoční kosmetika, řadě lidí se vybaví kosmetické produkty ve vánočních barvách nebo produkty se třpytkami. A oslnivý třpyt rozhodně nepostrádají ani paletky očních stínů Ultimate Eye Look, které jsou dostupné hned v několika barvách a na první pohled si vás získají překrásným balením zdobeným kamínky. A cena paletky? 

  • Cena: cca 400 Kč
  • Až 10% cashback na Notino.cz

vánoční rtěnka

Foto produktu: Elnino

5.) Vánoční hydratační rtěnka L'Oréal Paris

Dárek, který pod stromečkem potěší asi každou ženu, jež si ráda zvýrazňuje rty? Hydratační rtěnka L'Oréal Paris Color Riche Christmas Limited Edition z limitované vánoční edice. Tato rtěnka je dostupná hned v několika nádherných odstínech a vyznačuje se luxusním balením, které evokuje Vánoce. 

  • Cena: cca 200 Kč
  • Až 5% cashback na Elnino.cz

vánoční líčení

Foto produktu: Sephora

6.) Vánoční sada tvářenky, rozjasňovače a bronzeru Benefit Cosmetics

Další skvělý kosmetický dárek, který sklidí pod stromečkem velký úspěch, je vánoční dárková sada tvářenky, bronzeru a rozjasňovače. Opět je samozřejmostí krásný vánoční obal. 

dárek

Vánoční kosmetické balíčky a vánoční kosmetické sady

Chcete své blízké obdarovat ne jedním, ale hned několika vánočními kosmetickými produkty? Pak vám přijdou vhod naše tipy na vánoční kosmetické balíčky a vánoční kosmetické sady. Jste připraveni nechat se inspirovat?

Tip! Jste milovnice kosmetiky a chcete si pořídit více novinek z oblasti péče a líčení najednou? Máte před výplatou, ale slevy jsou tak lákavé? Využít můžete kreditní kartu. Ty nejlepší nabízí bezúročné období na až 55 dní.

Podívejte se na kreditky

vánoční krém na ruce

Foto produktu: Notino

7.) Dárková sada Red Christmas

Hravá, voňavá, pečující. Přesně taková je dárková sada Red Christmas značky Vivian Gray, která obsahuje krémové tekuté mýdlo a hydratační krém na ruce. Vyznačuje se nejen omamnou vůní, ale také dárkovým balením zdobeným sobíky. 

  • Cena: cca 300 Kč
  • Až 10% cashback na Notino.cz

vánoční šampon

Foto produktu: Bohemia Gifts

8.) Vánoční kosmetická sada Bohemia Gifts

Opět přicházíme s tipem na vánoční kosmetickou sadu, která vás okouzlí svým balením i vůní. Tentokrát se jedná o vánoční kosmetickou sadu Šťastné a Veselé značky Bohemia Gifts, která přináší sprchový gel, mýdlo a šampon s vůní jablka a skořice.

vánoční tělový krém

Foto produktu: Dr Max

9.) Dárková sada Grace Cole

Další vánoční sadou je sada Grace Cole se čtyřmi kosmetickými produkty s vůní brusinek a fíků, která je zabalená v praktické červené dóze s vánočním stromečkem. Součástí sady jsou mycí gel, tělový krém, pěna do koupele a mycí houba.

  • Cena: cca 300 Kč
  • Až 10% cashback na DrMax.cz

krém na ruce

Vánoční krém na ruce

Nejlepším způsobem, jak dosáhnout toho, aby byly ruce hebké a hydratované, jsou krémy na ruce. A jaké krémy na ruce najdete pod stromečkem raději než ty, které voní stejně jako nejkrásnější svátky v roce a vyznačují se nádherným obalem? Pojďte se s námi podívat na několik tipů na vánoční krémy na ruce.

krém na ruce

Foto produktu: L'Occitane

10.) Krém na ruce L'Occitane

Krém na ruce ve vánočním obalu nabízí například značka francouzské přírodní kosmetiky L'Occitane. Lehký krém na ruce s bambuckým máslem Zimní procházka se promění ve skvělý dárek pro kolegyně nebo kamarádky.

krém na ruce

Foto produktu: Leros

11.) Vánoční sada krémů Leros

Chcete své blízké obdarovat ne jedním, ale hned čtyřmi vánočními krémy na ruce? Pak vás jistě osloví vánoční sada krémů na ruce Čtyři živly značky Leros, ve které se nachází čtyři malé krémy na ruce ve velikosti 30 ml ve vánočním balení, z nichž každý zastupuje jeden ze živlů. 

vánoční kalendář

Kosmetické adventní kalendáře

Chcete sobě nebo svým blízkým, kteří milují kosmetiku a omamné vůně, zpříjemnit čekání na Vánoce? V tom případě asi neexistuje nic lepšího než kosmetické adventní kalendáře, díky kterým bude předvánoční čas zase o něco krásnější. Adventní kalendáře, za jejichž dvířky se ukrývají skvělé kosmetické produkty, dnes nabízí celá řada kosmetických značek, takže je výběr opravdu bohatý.

adventní kalendář sephora

Foto produktu: Sephora

12.) Adventní kalendář Sephora Favorites 2022

Jeden z nejoblíbenějších kosmetických kalendářů nabízí značka Sephora, která letos představila modrý adventní kalendář, ve kterém se ukrývá hned 26 kosmetických dárků v cestovní, mini i standardní velikosti. Cena adventního kalendáře je 3.980 Kč, reálná cena produktů ale dosahuje 10.113 Kč. Kromě tohoto kalendáře Sephora nabízí i řadu dalších adventních kalendářů pro rok 2022, stačí si jen vybrat.

adventní kalendář douglas

Foto produktu: Douglas

13.) Adventní kalendář Douglas Collection Luxury 2022

Stejně jako Sephora i Douglas pro rok 2022 připravil hned několik adventních kalendářů. Luxusní adventní kalendář v červené krabici s perníkovou chaloupkou ukrývá celou řadu pečujících a voňavých dárečků.

adventní kalendář yves rocher

Foto produktu: Yves Rocher

14.) Adventní kalendář Yves Rocher 2022

Ani značka Yves Rocher letos nezůstává pozadu a přichází s adventním kalendářem v luxusní krabici s motivem hvězdného nebe. V kalendáři se nachází 24 kosmetických překvapení, která si vás získají svými účinky i svou vůní.

adventní kalendář rituals

Foto produktu: Rituals

15.) Adventní kalendář Rituals 3D 2022

Adventní kosmetický kalendář, jenž se stane nádhernou vánoční dekorací? 3D adventní kalendář od značky Rituals, který opět ukrývá 24 produktů. Jeho cena je 2.690 Kč a reálná hodnota produktů dosahuje 4.000 Kč. Chcete vědět, co přesně adventní kalendář obsahuje? Obsah kalendáře Rituals je stejně jako obsah kalendářů Sephora, Douglas a Yves Rocher dostupný na webových stránkách daných kosmetických společností.

Vánoční kosmetika je skvělým vánočním dárkem, který pod stromečkem zaručeně zazáří. Udělejte s našimi tipy svým blízkým letošní Vánoce ještě krásnější a voňavější a zpříjemněte jim také čekání na Štědrý den kosmetickými adventními kalendáři.  

Další tipy na...  vánoční dárky pro celou rodinu, kolegy a přátele najdete v našich článcích:

Levné dárky pro teenagery, nad kterými neohrnou nos
Nejlepší dárky do 1000 Kč, které ocení úplně každý
15 tipů na dárek pro přítele, se kterými vyhrajete Vánoce

Mohlo by vás zajímat

flexibilní půjčka home credit
Flexibilní půjčka: Rychlé a pohodlné řešení vašich neočekávaných výdajů
26.1.2024

V dnešní zrychlené době je flexibilita klíčovým prvkem v mnoha aspektech našeho života, finanční služby nevyjímaje. Flexibilní půjčka představuje moderní řešení, které dokáže vyhovět proměnlivým potřebám klientů. Tento článek vám přiblíží, proč je tak…

ramadan
Ramadán v každodenním životě: Jak se slaví tento svatý měsíc v muslimském světě?
10.1.2024

Ramadán je svatý měsíc v islámském kalendáři, který má zásadní význam pro muslimy po celém světě. Během tohoto měsíce provádí muslimové postní zvyklosti a věnují se náboženským aktivitám. V tomto článku se podíváme na to, jak Ramadán může ovlivnit…

co dělat v Praze v zimě
Co dělat v Praze v zimě? Top 12 aktivit, které nesmíte vynechat!
8.1.2024

Než se do hlavního města vypravíte, chcete mít předem jasno, co podniknete. Potřebujete plán na ideální počasí i na horší chvíle. Podívejte se, co dělat v Praze v zimě a nepřekvapí vás ani sněhová nadílka nebo déšť.

7 divů světa
7 divů světa v průběhu staletí: Starověké vs. moderní
13.12.2023

V průběhu dějin lidstva byla architektura svědkem mnoha ohromujících úspěchů a mistrovských děl. V našem článku vás provedeme dvěma érami, které zanechaly nezapomenutelné stopy. Navštívíme spolu starověké a moderní divy světa.