Menu

Milujete nákupy online? Jak ušetřit v Lidlu, Mallu, Notinu a dalších eshopech?

20.11.2023

Jak ušetřit při nákupu online? Získejte více za své peníze pomocí cashbacku, věrnostních programů a exkluzivních nabídek v populárních eshopech.

Milujete nákupy online? Jak ušetřit v Lidlu, Mallu, Notinu a dalších eshopech?
8 minut čtení
Kreditní karty

Online nákupy se staly běžnou součástí našeho života, a proto je důležité vědět, jak na nich ušetřit. Existuje několik triků a strategií, jak si při online nákupech ponechat více peněz v peněžence. V tomto článku se podíváme na různé způsoby, jak toho dosáhnout.

Cashback: Co to je a jak funguje?

Jedním z efektivních způsobů, jak ušetřit při nákupech online, je využití cashbacku. Cashback je způsob, jakým získáváte zpět část peněz za nákupy, které provedete prostřednictvím určitých platforem nebo kreditních karet. Jak to funguje? Když nakoupíte online přes určený portál, získáte zpět určitý procentuální podíl z celkové částky nákupu. Tyto peníze můžete pak využít na další nákupy nebo si je nechat vyplatit na svůj bankovní účet.

Věrnostní karty a programy

Mnoho eshopů nabízí věrnostní programy, které vám umožní získat slevy a bonusy za pravidelné nákupy. Tyto programy často poskytují věrnostní body za každou utracenou korunu, které později můžete vyměnit za slevy nebo dárky. Pokud často nakupujete v konkrétním eshopu, zvažte přihlášení do jejich věrnostního programu. Získáte tak větší úspory.

Tip! Ušetřete i díky slevovým kupónům. Stačí si vybrat eshop, kde nakoupíte, při placení vložit slevový kód a ihned uvidíte pokles ceny. Je to snadné, nakupujte se slevou až 90 %!

nákupy online

Jak ušetřit při online nákupu v Lidlu?

Aplikace Lidl Plus přináší každý den nové možnosti, jak můžete ušetřit při svých nákupech. Nabízí vám exkluzivní slevy, speciální cenové nabídky, a hlavně užitečné kupóny, které vám pomohou šetřit peníze při vašem nákupu. S věrnostním programem nikdy nezmeškáte příležitost k úsporám.

Jak získat úsporu při nákupu v eshopu Mall?

Mall je oblíbený eshop, který nabízí širokou škálu produktů. Pro úsporu peněz za nákupy v Mallu zkoumejte jejich akce a slevy. Eshop nabízí také velká, mnohem výhodnější balení. Toto využijete zejména u předmětů denní spotřeby. Můžete využít také nabídky věrnostních klubů, jako jsou Mall klub Pro děti, Kávový klub a Mall klub pro mazlíčky.

Jaké výhody nabízí při nákupech online Notino?

Notino je specializovaný eshop s širokou nabídkou kosmetiky a parfémů. Při nákupu v Notinu můžete využít výhod věrnostního programu, který vám poskytne slevy a speciální nabídky. Dále sledujte jejich webovou stránku a sociální média, kde často zveřejňují aktuální slevy a akce na vybrané produkty.

Jak vyhledávat aktuální slevy a akce?

Nejlepší způsob, jak najít aktuální slevy a akce na webových stránkách eshopů, je pravidelně navštěvovat jejich stránky. Mnoho eshopů má speciální sekci pro aktuální slevy a nabídky. Můžete také využít srovnávače a aplikace, které vám pomohou najít nejlepší ceny na konkrétní produkty.

Tip! Pokud plánujete investovat do kvalitních věcí a potřebujete zvýšit svůj rozpočet, můžete zvážit použití kreditní karty. Nejlepší z nich nabízejí až 55 dnů bez úroků a mnoho dalších výhod.

Nejvýhodnější kreditky

nákupy online

Využití slevových kódů a kupónů

Slevové kódy a kupóny jsou skvělým způsobem, jak získat další slevy při nákupech online. Tyto kódy můžete najít na různých webových stránkách, v newsletterech eshopů nebo na sociálních sítích. Při dokončení objednávky stačí zadat platný slevový kód a cena se vám sníží.

Jak získat exkluzivní nabídky na online nákupy? Sledujte sociální sítě a newslettery

Chcete-li získat exkluzivní nabídky na online nákupy, měli byste sledovat sociální sítě eshopů a přihlásit se k jejich newsletterům. Mnoho eshopů zveřejňuje speciální slevy a nabídky pouze pro své fanoušky touto cestou. Výhodné slevové kódy nabízí také spousta influencerů.

Využití cenových srovnávačů a online recenzí

Při nákupech online je důležité porovnávat ceny produktů mezi různými eshopy. Můžete využít cenové srovnávače, které vám ukážou nejlepší ceny na trhu. Dále čtěte online recenze od ostatních zákazníků, abyste měli jistotu, že si vybíráte kvalitní produkt za dobrou cenu.

Heureka.cz je vynikající nástroj pro srovnávání cen a produktů, který vám pomůže najít nejlepší nabídky na trhu. Můžete snadno porovnávat ceny různých výrobků a zjistit, kde můžete získat nejlepší hodnotu za své peníze. Tento srovnávač vám umožňuje vyhledávat zboží podle kategorie, značky nebo konkrétního produktu.

Využití možnosti dopravy zdarma

Poštovné může značně zvýšit náklady na online nákupy. Abyste ušetřili na dopravě, sledujte možnosti dopravy zdarma. Tu zpravidla získáte u objednávky, kde dosáhnete minimálního objemu pro bezplatnou dopravu. Pokud tedy v daném obchodě nakupujete pravidelně, je dobré nákupy sloučit a trochu se předzásobit. Získáte tak nejen úsporu, ale ušetříte i spoustu času.

Bezpečnostní tipy pro nákupy online

Nezapomeňte také při online nákupech na bezpečnost. Zabezpečte své platební údaje a osobní informace, používejte silná hesla a ověřujte důvěryhodnost eshopů, u kterých nakupujete. Mějte také na paměti, že většina eshopů vás nikdy nepožádá o citlivé informace prostřednictvím emailu.

V poslední době se staly online nákupy velmi populárním a rozšířeným způsobem, jak pořizovat nové zboží. Při těchto nákupech můžete ušetřit nejen čas, ale i peníze. Nezapomeňte také, že úspory při nákupech online nejsou pouze o finančním aspektu, ale také o pohodlí a bezpečnosti.

Mohlo by vás zajímat

flexibilní půjčka home credit
Flexibilní půjčka: Rychlé a pohodlné řešení vašich neočekávaných výdajů
26.1.2024

V dnešní zrychlené době je flexibilita klíčovým prvkem v mnoha aspektech našeho života, finanční služby nevyjímaje. Flexibilní půjčka představuje moderní řešení, které dokáže vyhovět proměnlivým potřebám klientů. Tento článek vám přiblíží, proč je tak…

ramadan
Ramadán v každodenním životě: Jak se slaví tento svatý měsíc v muslimském světě?
10.1.2024

Ramadán je svatý měsíc v islámském kalendáři, který má zásadní význam pro muslimy po celém světě. Během tohoto měsíce provádí muslimové postní zvyklosti a věnují se náboženským aktivitám. V tomto článku se podíváme na to, jak Ramadán může ovlivnit…

co dělat v Praze v zimě
Co dělat v Praze v zimě? Top 12 aktivit, které nesmíte vynechat!
8.1.2024

Než se do hlavního města vypravíte, chcete mít předem jasno, co podniknete. Potřebujete plán na ideální počasí i na horší chvíle. Podívejte se, co dělat v Praze v zimě a nepřekvapí vás ani sněhová nadílka nebo déšť.

7 divů světa
7 divů světa v průběhu staletí: Starověké vs. moderní
13.12.2023

V průběhu dějin lidstva byla architektura svědkem mnoha ohromujících úspěchů a mistrovských děl. V našem článku vás provedeme dvěma érami, které zanechaly nezapomenutelné stopy. Navštívíme spolu starověké a moderní divy světa.