Menu

Světový den knihy přináší velké slevy do vašich oblíbených knihkupectví! Kde je najít a jak je využít?

Aktualizováno dne 15.8.2020

Chcete období karantény využít k přečtení všech těch knížek, které jste zařadili do kategorie „chci přečíst, ale až bude víc času?“ Nyní ten čas máte. Některá knihkupectví navíc poskytují zajímavé slevy na Světový den knihy.

Světový den knihy přináší velké slevy do vašich oblíbených knihkupectví! Kde je najít a jak je využít?
5 minut čtení
Životní styl

světový den knihy

Den knihy a další slevy v knihkupectví

Na den knihy 23. 4. většinou knihkupectví přichází se zajímavými slevami. Letos je to trochu jiné, protože kvůli současné neobvyklé situaci knihkupectví kombinují slevy na den knihy s dalšími nabídkami, které mají za cíl povzbudit čtenářský zájem v období karanténních opatření. Zatím není zcela jasné, co na den knihy jednotlivá knihkupectví připraví, ale budeme vás průběžně informovat.

V nabídce knihkupců naleznete spoustu zajímavých knižních titulů, jejichž strhující literární příběh zabaví vaši mysl na dlouhé hodiny. Co se nejvíc čte v tomto měsíci? Na předních příčkách oblíbenosti se drží knihy Aleny Mornštajnové. Tato autorka si získala srdce mnoha knihomilů díky svým dechberoucím příběhům, zasazených do kulis minulého století. Fascinující lidské osudy z období druhé světové války nebo z období padesátých let můžete číst v knihách Tiché roky nebo autorčině proslulém bestselleru Hana.

Ze zahraničních autorů vás zaujme třeba Darcy Coates se svými Přízraky domu Carrowů. Při popisu dobrodružství ve starém opuštěném domě vám bude běhat mráz po zádech.

Pokud toužíte spíše po nějaké oddychovce, sáhněte po nejnovější knize Michala Viewegha Převážně zdvořilý Leopold.

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv knihu či knižní žánr, určitě vás potěší, když za koupenou publikaci zaplatíte méně peněz. Jakých slev se můžete dočkat v různých knižních domech?

 

den knihy

Knihy Dobrovský

Knihkupectví Dobrovský si připravilo zajímavé slevy na detektivky a thrillery. V rámci akce Thrillerobraní nabízí spoustu známých thrillerů za pouhých 99 Kč.

Milovníky verneovek potěší akce 1+1 na knihy od Julese Verna, trvající do 22. 4. Což takhle dát si dva roky prázdnin, podniknout cestu do středu země, anebo se vrhnout do jiného verneovského dobrodružství? Vybírat můžete celkem z 19 známých titulů od tohoto autora.

U Dobrovského nepřijdou krátka ani milovníci fantasy knih díky štědré slevě 1 + 3 zdarma. Když zakoupí 4 fantasy knížky, dostanou je za cenu jedné. Tato akce se vztahuje na 18 atraktivních fantasy titulů včetně bestselleru Assassin' s Creed.

Tip! Kromě klasických knih u Dobrovského najdete i audioknihy, společenské hry, filmy a papírnické zboží. S naším cashbackem dostanete až 20% z nákupu zpět. PODÍVEJTE SE NA CASHBACK 

den knihy

Knihkupectví Luxor

Rovněž tento velký hráč na trhu přišel se zajímavou nabídkou v podobě 80 % slevy na mnoho knižních titulů a dopravou zdarma při nákupu nad 399 Kč.

den knihy

Kosmas

Také Kosmas přichází se slevami až 80 % na některé knižní tituly. Akce s názvem „Slevy vyšší než teploty“ vám umožní začíst se do chytlavých románů za neobvykle nízké ceny. Co takhle proniknout do známého příběhu Pí a jeho život? Tato kniha nyní zlevnila z 298 na 198 Kč. Mezi zlevněnými tituly najdete díla od mnoha známých autorů, jako je třeba Robert Fulghum nebo Eduard Petiška.

Tip! Vyberte si z více než 50.000 titulů a obdržte 4% zpět z vašeho nákupu přes cashback. REGISTRUJTE SE ZDARMA 

den knihy

Dům knihy (Kanzelberger)

U tohoto knihkupce získáte dopravu zdarma při nákupu nad 500 Kč a slevu na dětské skládačky a puzzle.

Tip! Nenechte si ujít ani další aktuální slevy na knihy, oblečení, elektroniku a jiné zboží. Díky našemu cashbacku vám vrátíme peníze z nákupu zpět. Najděte zajímavé slevy 

Mohlo by vás zajímat

plná moc při přepisu auta
Jak dlouho platí plná moc na přepis auta?
12.2.2024

Už se těšíte, až usednete za volant svého nově koupeného auta. Strávili jste měsíce hledáním a vybíráním toho pravého. Po všech peripetiích už vás čeká jen přepis auta. Prodávající ale nemá čas, aby se s vámi na úřad dostavil a chce vám vystavit plnou moc…

bez dálniční známky
Jízda po dálnici bez známky: Co vám hrozí? Existují výjimky?
7.2.2024

V České republice se nachází přes 1000 kilometrů dálnic, které spojují nejvýznamnější metropole a státy. Řidiči díky síti dálnic přejedou od západu na východ Čech přibližně za 5 hodin. Jízda po dálnici bez známky se ale nevyplácí. Co řidičům hrozí a platí…

povinné ručení při přepisu
Povinné ručení při přepisu vozidla: Co musíte vědět před změnou majitele?
5.2.2024

Pokud kupujete nebo prodáváte ojeté vozidlo, procházíte poměrně běžným postupem, na kterém se už několik let nic nemění. Jsou však body, ve kterých se dlouhodobě zbytečně chybuje. Kámen úrazu je povinné ručení při přepisu vozidla.

dovolená v africe
Safari v Keni, pláže v Zanzibaru nebo víkend v Marrákeši: Znáte nejlepší destinace v Africe?
31.1.2024

Africký kontinent je plný exotického bohatství a různorodých zážitků pro cestovatele, kteří touží po dobrodružství, relaxaci na pláži nebo objevování dávné historie a rozličné kultury. Tento článek vás provede několika nejlepšími destinacemi v Africe, od…