Menu

Co všechno vyřídíte po internetu - online služby, které potěší

Aktualizováno dne 30.3.2022

V dnešní době jsme už všichni zvyklí, že si z telefonu objednáme jídlo až ke dveřím, zajistíme nákup, anebo se podíváme na nejnovější seriál. Které online služby jsou ale podle uživatelů ty nejšikovnější? To zjistíte v tomto článku.

Co všechno vyřídíte po internetu - online služby, které potěší
12 minut čtení
Životní styl

Pravděpodobně máte i vy v telefonu staženo několik aplikací, které používáte k nákupu oblečení, jídla a dalších potřeb. Co dalšího ale lze zařídit po internetu? Podívejte se na nejoblíbenější online služby. Některé vás pravděpodobně překvapí.

rozvoz jídla

Kde nakoupit jídlo online?

Nechce se vám každý den chodit do supermarketů a restaurací plných lidí? Alternativou může být objednání potravin nebo hotovek na některé ze známých platforem. Případně otestování aplikace, která vám řekne, co dnes restaurace nedoprodala a nabízí se slevou vám. 

Název služby Hotová jídla Potraviny Zajímavost Lokace Stažení aplikace
Rohlík.cz Ano Ano Odvoz lahví, sběr tašek, lékárna, zachraň jídlo Mapa zde Apple, Android
Wolt Ano Ano Hra při čekání na doručení Seznam zde Apple, Android
Bolt Ano Ano Doručení zdarma u vybraných podniků Seznam zde Apple, Android
Dáme Jídlo Ano Ano Největší síť Seznam zde Apple, Android
Nesnězeno Ano Ano Zachraň jídlo za skvělou cenu Mapa zde Apple, Android

finanční služby

Finanční online služby

Skončí vám brzy platnost povinného ručení či jiného pojištění? Nebo jste se vlivem koronavirové nákazy dostali do finanční tísně a potřebujete půjčku? Tyto a mnohé další záležitosti lze bez problémů vyřídit online.

1.) Povinné ručení online

Končí vám smlouva u povinného ručení a měli jste v plánu měnit pojišťovnu? To můžete udělat i bez návštěvy pobočky. Do online kalkulačky stačí zadat jen pár údajů o vás a vašem voze. V zápětí se vám zobrazí nabídky různých pojišťoven, které odpovídají vašim požadavkům. Sami si vyberete tu nejvýhodnější a do pár minut ji sjednáte online.

V případě, že byste během procesu tápali, můžete do kalkulačky zadat telefonní číslo a formulář odeslat. Telefonicky vás zkontaktuje specialista na povinná ručení, zdarma zodpoví veškeré dotazy a s výběrem povinného ručení pomůže.

Tip! Kalkulačku povinného ručení nemusíte nikde zdlouhavě hledat, můžete začít zde:

Najděte nejlepší povinné ručení

2.) Půjčka online

Potřebujete si vyřídit půjčku? Celý proces zvládnete několika kliky z pohodlí domova a navíc třeba i s 0% úrokem!

Tip! Začněte srovnáním nabídek bank a dalších finančních institucí. Tak si zajistíte půjčku s nejlepšími podmínkami:

Najděte nejvýhodnější půjčku

3.) Změna dodavatele elektřiny online

Blíží se konec vaší smlouvy s energetickým dodavatelem a chtěli jste přejít k levnější firmě? Postačí, když do srovnávače dodavatelů zadáte několik údajů o sobě a svojí domácnosti, o zbytek se za vás zdarma postará specialista na energie.

Tip! Nejlevnějšího dodavatele elektrické energie ve vašem kraji najdete zde:

Porovnej dodavatele elektřiny

4.) Pojištění majetku online

Je váš dům či byt pojištěný? Pokud ne a chtěli jste to v nejbližší době změnit, na naší stránce si snadno porovnáte ceny jednotlivých pojistek na trhu a pokud vás nějaká zaujme, můžete si ji online sjednat.

Tip! Porovnání pojištění majetku zvládnete do minuty zde:
Porovnej pojištění majetku

5.) Další finanční online služby

Kromě výše uvedených produktů si můžete ještě zlevnit, změnit nebo kompletně nově zařídit následující:

daně 2022

Daňové přiznání online

Máte letos povinnost podat daňové přiznání a bojíte se, že zmeškáte termín 1.4.2022? Elektronické daňové přiznání můžete podat až do 2.5.2022! Elektronické formuláře najdete zde.

Tip! Pokud řešíte daně, budou se vám pravděpodobně ještě hodit naši další průvodci, které jsme na toto téma sepsali:

* Daň z prodeje nemovitosti: Kdo ji platí? Kdy jste od ní osvobozeni?
* Paušální daň 2022: Jak na ni? Vyplatí se vám vůbec?
* Životní pojištění a sleva na dani

hry do mobilu

Online zábava a nákupy

Mezi nejoblíbenější online služby patří i zábava. Ať už se bavíme o domácím kině, ve kterém legálně zhlédnete nejnovější film, nejzábavnějších hrách na mobil nebo nákupu nového outfitu, v dnešním digitálním světě si vybere každý:

Doufáme, že vás naše tipy na online služby inspirovaly k přesunutí některých aktivit do digitálu. Pokud víte ještě o některé další službě, o kterou byste se chtěli podělit s ostatními, neváhejte nechat doporučení v komentáři níže.

Mohlo by vás zajímat

flexibilní půjčka home credit
Flexibilní půjčka: Rychlé a pohodlné řešení vašich neočekávaných výdajů
26.1.2024

V dnešní zrychlené době je flexibilita klíčovým prvkem v mnoha aspektech našeho života, finanční služby nevyjímaje. Flexibilní půjčka představuje moderní řešení, které dokáže vyhovět proměnlivým potřebám klientů. Tento článek vám přiblíží, proč je tak…

ramadan
Ramadán v každodenním životě: Jak se slaví tento svatý měsíc v muslimském světě?
10.1.2024

Ramadán je svatý měsíc v islámském kalendáři, který má zásadní význam pro muslimy po celém světě. Během tohoto měsíce provádí muslimové postní zvyklosti a věnují se náboženským aktivitám. V tomto článku se podíváme na to, jak Ramadán může ovlivnit…

co dělat v Praze v zimě
Co dělat v Praze v zimě? Top 12 aktivit, které nesmíte vynechat!
8.1.2024

Než se do hlavního města vypravíte, chcete mít předem jasno, co podniknete. Potřebujete plán na ideální počasí i na horší chvíle. Podívejte se, co dělat v Praze v zimě a nepřekvapí vás ani sněhová nadílka nebo déšť.

7 divů světa
7 divů světa v průběhu staletí: Starověké vs. moderní
13.12.2023

V průběhu dějin lidstva byla architektura svědkem mnoha ohromujících úspěchů a mistrovských děl. V našem článku vás provedeme dvěma érami, které zanechaly nezapomenutelné stopy. Navštívíme spolu starověké a moderní divy světa.