Menu

Dovolená v Tunisku: 10 x nejlepší zábavní a vodní parky u moře

2.8.2023

Vstupte do světa radosti a dobrodružství na dovolené v Tunisku. Navštivte zábavní parky u moře. Objevte adrenalinové atrakce, osvěžující vodní skluzavky a relaxační zóny pro rodinnou zábavu. Pořiďte si nezapomenutelné zážitky.

Dovolená v Tunisku: 10 x nejlepší zábavní a vodní parky u moře
9 minut čtení
Cestovní pojištění

Proč zvolit dovolenou v Tunisku se zábavními parky?

Dovolená v Tunisku s návštěvou zábavních parků slibuje nezapomenutelné zážitky a radostnou atmosféru pro celou rodinu. Tyto zábavní parky u moře přinášejí kombinaci adrenalinových atrakcí, osvěžujících vodních skluzavek a relaxačních zón, které potěší všechny návštěvníky.

Nabízejí nejen zábavu a dobrodružství, ale také příležitost pro odpočinek a relaxaci. Po dni plném vzrušení a radosti z jízdy na skluzavkách si můžete odpočinout u bazénu, vyrazit na procházku v krásném okolí nebo si vychutnat osvěžující nápoj. Můžete zde zažít nezapomenutelné okamžiky se svými blízkými. Ponořte se do radosti, zábavy a dobrodružství, které tyto parky nabízejí. Odvezte si s sebou vzpomínky, které vás budou provázet po celý život.

tunisko aquapark

Nejlepší zábavní parky u moře v Tunisku

Tyto zábavní a vodní parky v Tunisku nabízejí nekonečnou zábavu a dobrodružství u moře. Bez ohledu na to, zda jste milovníkem adrenalinových atrakcí, vodních skluzavek nebo jednoduše relaxace u bazénu, tyto parky mají co nabídnout každému, kdo hledá na své dovolené zábavu.

1. Carthage Land

Nachází se v hlavním turistickém středisku Hammamet a nabízí širokou škálu atrakcí, včetně horských drah, vodních skluzavek a zábavných her pro všechny věkové skupiny.

2. Aqua Palace

Tento vodní park se nachází v sousedství populárního letoviska Port El Kantaoui a je známý svými bazény, tobogány a adrenalinovými atrakcemi, které uspokojí i ty největší vodní nadšence.

3. Magic life Penelope beach Djerba

Nabízí venkovní bazény, skluzavky a wellness. Je zde i bohatý animační program pro celou rodinu.

4. Hotel Safa Hammamet

Tento moderní hotel je ideálním místem pro odpočinek a zábavu u moře. Nabízí široký výběr vodních skluzavek, bazénů a dalších atrakcí.

5. Friguia Park

Kromě toho, že je domovem pro mnoho exotických zvířat, má tento park v sousedství města Hammamet také vodní park se skluzavkami a bazény.

Tip! Předtím, než se vydáte za zábavou do tuniských vodních parků, nezapomeňte se podívat na kvalitní cestovní pojištění. I když je Tunisko oblíbenou destinací, náklady na lékařskou péči, třeba po úrazu, mohou být vysoké.
Nejvýhodnější cestovní pojištění

6. AquaSplash Thalassa Sousse

Tento zábavní park nabízí řadu vodních atrakcí, včetně velkých skluzavek, bazénů a relaxačních zón. 

7. Carribean world Monastir

V rámci tohoto resortu mohou hosté využívat širokou škálu zařízení a aktivit. Patří sem venkovní bazény, wellness centrum, fitness centrum, různé sportovní aktivity, animační programy, dětské kluby, restaurace, bary a další.

8. Palmyra aquapark

Resort Palmyra Holiday and Spa je skvělou volbou pro dovolenou, kde můžete vychutnat krásy Tuniska a užít si klid a pohodlí. 

9. Aqua Palace Skanes

Tento moderní vodní park v letovisku Monastir nabízí široký výběr skluzavek, bazénů a zábavných atrakcí pro všechny věkové skupiny.

10. Mahdia beach Aquapark

Mahdia Beach Aquapark je skvělým místem pro trávení dovolené v Tunisku, zejména pro rodiny s dětmi a milovníky vodních atrakcí.

Tunisko velbloudi v poušti

Co dalšího stojí v Tunisku za návštěvu?

Kromě zábavních parků je Tunisko plné dalších zajímavých míst a atrakcí, které stojí za návštěvu. Zde je několik tipů na další místa, která byste si neměli nechat ujít:

Staré město Sidi Bou Said

Malebná vesnice s bílými domy a modrými okny, která se nachází nad Tyrhénským mořem. Procházejte se úzkými uličkami, obdivujte tradiční architekturu a užívejte si úchvatné výhledy na moře.

Kairouan

Město, které je považováno za čtvrté nejsvětější místo islámu. Navštivte Velkou mešitu, procházejte se po historickém jádru a objevujte bohatou islámskou architekturu.

Amfiteátr v El Djemu

Nejlépe zachovaný římský amfiteátr v severní Africe, který je zapsán na seznamu světového dědictví UNESCO. Obdivujte monumentální stavbu a představte si, jak se zde odehrávaly gladiátorské zápasy a divadelní představení.

Oáza Tozeur

Prozkoumejte fascinující pouštní krajinu a navštivte rozsáhlou oázu Tozeur. Obdivujte palmové háje, tradiční zavlažovací systémy a navštivte muzeum Dar Chrait, které představuje tradiční kulturu regionu.

Matmata

Malebná vesnice známá svými podzemními domy, které slouží jako úkryt před extrémními povětrnostními podmínkami. Projděte se po vesnici a zjistěte, jak lidé v těchto unikátních domovech žijí.

Pevnosti

Navštivte tradiční pevnosti a opevněná města, která jsou charakteristická pro tuniskou architekturu. Například Ksar Ouled Soltane nebo Ksar Hadada vás ohromí svou krásou a historickým významem.

Saharská poušť

Nezapomeňte na výlet do slavné Saharské pouště, kde si můžete vychutnat jedinečný západ slunce, projet se na velbloudu po dunách a objevovat nekonečnou krásu pouštní krajiny.

Dovolená v Tunisku s návštěvou zábavních parků je skvělou volbou pro ty, kdo hledají kombinaci slunce, moře, dobrodružství a rodinné zábavy. Tunisko je ale země bohatá i na kulturní dědictví, přírodní krásy a fascinující historii. Naše tipy vám poskytují pouze malý náhled na to, co můžete v Tunisku zažít. Při návštěvě této země se nechte unést exotikou a objevujte její jedinečné poklady.

Ještě by se vám mohly hodit... naše další cestovatelské tipy:
10 x nejlepší aquapark, Slovensko
Kde je nejlevnější dovolená u moře?
Egypt a dovolená bez cestovky: Na co si dát pozor a co vidět?

Mohlo by vás zajímat

dovolená v africe
Safari v Keni, pláže v Zanzibaru nebo víkend v Marrákeši: Znáte nejlepší destinace v Africe?
31.1.2024

Africký kontinent je plný exotického bohatství a různorodých zážitků pro cestovatele, kteří touží po dobrodružství, relaxaci na pláži nebo objevování dávné historie a rozličné kultury. Tento článek vás provede několika nejlepšími destinacemi v Africe, od…

kanarske ostrovy v zime
Objevte kouzlo Kanárských ostrovů v zimní sezóně
24.1.2024

Kanárské ostrovy jsou jedním z nejoblíbenějších cestovatelských cílů v zimní sezóně. Toto španělské souostroví v Atlantickém oceánu nabízí nádherné pláže, teplé počasí a bohatou kulturu, která oslní každého návštěvníka. V tomto článku vám představíme…

cina velka cinska zed
Od Velké čínské zdi po Zakázané město: Nejlepší cestovatelské trasy v Číně
22.1.2024

Čína je rozlohou čtvrtá největší země světa. Je téměř tak velká jako celá Evropa. Žije v ní 1,4 miliardy obyvatel a je tedy druhá nejlidnatější země na světě. Mnohdy s ní máme spojené různé předsudky. Čína je přitom v mnoha směrech naprosto úchvatná a…

ramadan
Ramadán v každodenním životě: Jak se slaví tento svatý měsíc v muslimském světě?
10.1.2024

Ramadán je svatý měsíc v islámském kalendáři, který má zásadní význam pro muslimy po celém světě. Během tohoto měsíce provádí muslimové postní zvyklosti a věnují se náboženským aktivitám. V tomto článku se podíváme na to, jak Ramadán může ovlivnit…