Menu

Všechno, co jste chtěli vědět o kartě Diners Club

Aktualizováno dne 20.8.2021

Kromě srovnání pojištění, hypoték či energií na našich stránkách najdete také srovnání kreditních karet. Přehled všech bonusů, poplatků a úrokových sazeb tak najdete přehledně na jednom místě. O vybranou kartu si pak můžete jednoduše zažádat online a vyřízení je opravdu rychlé. K velkému výběru kreditních karet nově přibyla i karta Diners Club Pure+, která přináší spoustu výhod.

Všechno, co jste chtěli vědět o kartě Diners Club
2 minuty čtení
Kreditní karty

O Diners Club CS

Diners Club CS získala dvakrát mezinárodní ocenění "Best franchise" ve sdružení Diners Club EMEA (Evropa, Střední východ, Afrika) a certifikáty Secure Issuer a Secure Aquirer. Tato ocenění potvrzují postavení společnosti Diners Club CS, jako jednoho z nejspolehlivějších subjektů garantujících bezpečnost a vysoký standard poskytovaných služeb jak pro své klienty, tak i pro partnerské společnosti.

Jaké jsou výhody karty Diners Club Pure+?

Primární snahou je poskytovat nadstandardní servis uspokojující i tu nejnáročnější klientelu. Karta Diners Club Pure+ vám nabízí mnoho jedinečných benefitů, jako např. asistenční služby do zahraničí, exkluzivní cestovní pojištění, přístup do více než 450 letištních salónků, speciální zvýhodnění u partnerů po celém světě a mnoho dalších služeb pro váš pocit výjimečnosti.

Kreditní karty Diners Club jsou určeny jak pro soukromou, tak i firemní klientelu. S akceptací po celém světě, milióny smluvních partnerů a přístupem k hotovosti na více než 800 000 hotovostních místech je karta Diners Club vaší vstupenkou do elitního světa

Tip! Diners Club a další kreditní karty můžete jedním klikem porovnat zde:
Porovnej kreditní karty

Mohlo by vás zajímat

povánoční výprodej
Láká vás povánoční výprodej? Pozor, ať vás prodejci nenapálí
27.11.2023

Povánoční výprodej a ostatně i předvánoční slevové akce typu Black Friday mnoho lidí využívá k výhodnému nákupu zboží. Je ale opravdu povánoční výprodej tak výhodný, jak se na první pohled zdá? Ne vždycky. Odborníci varují před tím, že řada obchodníků při…

black friday
Black Friday právě začíná. 15 e-shopů, kde ušetříte až 70 % z ceny
24.11.2023

Video, na kterém se lidé vystrkují ze vstupních dveří do obchodu jen proto, aby byli uvnitř první. Žduchání, dokonce i rány pěstí o televizi v obchodě. Fronta do obchodu přes celou ulici. I to jsou záběry z Black Friday.

vitamíny
Nezapomeňte doplnit vitaminy C, D a zinek. Je to účinná prevence proti nemocem
22.11.2023

Vitaminy C, D a zinek jsou klíčem k účinné prevenci nemocí. Tato kombinace vitamínů je důležitá pro posílení vašeho imunitního systému a k udržení optimálního zdraví.

nákupy online
Milujete nákupy online? Jak ušetřit v Lidlu, Mallu, Notinu a dalších eshopech?
20.11.2023

Jak ušetřit při nákupu online? Získejte více za své peníze pomocí cashbacku, věrnostních programů a exkluzivních nabídek v populárních eshopech.